pozdrawiam...
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Wstawiam sobie nową mapke, dużo w niej zmnieniłem. I prośba do tych co im cos sie niepodoba to niech mówią co nietak, i sprawdzcie czy dobrze jest z działaniem anabolicznym i androgennym ok!!!
Zależy mi żeby wszystko tam było jak najlepiej, na siłowni u mnie chce to powieśić.........
troche****owo to widać ale to 50kb i 600piks lipa.....
Bez kasy nie ma masy!!!
pozdrawiam...
...
Napisał(a)
Czy ja wiem...
Pozdrawiam
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
Pozdrawiam
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
W sumie sie zgadza ale mozna by rozroznic dostepnosc na rynku na podrobki i oryginaly, np. anapolon. Bo w koncu dostepny jest...
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
Mapę oceniam na ****
g.
Nie wystarczy mieć na kogo, trzeba także umieć liczyć...
g.
Nie wystarczy mieć na kogo, trzeba także umieć liczyć...
...
Napisał(a)
Myślę ,że w rubryce bezpieczeństwo środka to metanabol powinien mieć 4 gwiazki a nie trzy tak jak ma w porównaniu do deki
ja bym dał dece 3 gwiazdki a mecie 4 a nawet 5 .nie ok po prosytu myślę że deka jest bardziej bezpieczna !!!
IF you HIT ME we will hit you back HARDER !!!
ja bym dał dece 3 gwiazdki a mecie 4 a nawet 5 .nie ok po prosytu myślę że deka jest bardziej bezpieczna !!!
IF you HIT ME we will hit you back HARDER !!!
IF you HIT ME we will hit you back HARDER
...
Napisał(a)
EMPIRER powiem tyle - coś CI się p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.o...
Albo źle przeczytałeś...
Bez kasy nie ma masy!!!
Albo źle przeczytałeś...
Bez kasy nie ma masy!!!
pozdrawiam...
...
Napisał(a)
Jestem bardzo ciekawy kto sporządził tą mapę. Jak można rozpatrywać retencję wody, stabilność i najlepsze - dostępność na rynku?
Świat jest podły.
Degeneracja i zeszmacenie się powinny być twoim atutem.
Skierowane do rzeszy odbiorców.
...
Napisał(a)
Deka ma 5gwiazdek (bardzo bezpieczna), a meta 3(średni b.) na moje to metka powinna mieć nawet 2gwiazdki, ale ja tego nie robiłem tylko znalazłem w necie...
Bez kasy nie ma masy!!!
Bez kasy nie ma masy!!!
pozdrawiam...
Polecane artykuły