Szacuny
3
Napisanych postów
479
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10610
jeśli kupiłeś magnuma to zależy ci na przyroście dużej masy(jesteś bardzo chudy?). Zależy jak wygląda dieta. Moim zdaniem nie opłaca się kupować tych dwóch odżywek. mapisz coś o sobie i dowiesz się co jest ci potrzebne
Szacuny
19
Napisanych postów
874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13237
Proponuję magnuma jakąś godzinke przed oraz do 30 min. po treningu natomiast wheya rano do śniadania może być z płatkami fajna sprawa:) proponowałbym dolozyc w miare posiadania pieniazkow bcaa przed i po treningu oraz vitargo po:) pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak jak Dominator napisal powyzej apropo whey,dodam jeszcze ze whey mozesz rowniez wypic przed snem.Magnuma uzupelnij wedlug brakow w diecie bo od tego jest gainer.Najlepiej wypij go odrazu po treningu.Nie rob czasami sobie z tego gainera diety...mam nadzieje ze masz diete???
Szacuny
4
Napisanych postów
48
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
548
A czemu z woda?? z mlekiem lepiej smakuje. Jestem osoba pracująca ale staram się trzymać diety. rano płatki, lub jajka,na obiad to ryba, kurczak a czasem ryz z jogurtem, jem dużo owoców i warzyw a na kolacje to rożnie zależy co jadłem na śniadanie. Nie zawsze zjem tak jak powinno byc.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hmmmm Misza. Dieta to 80% sukcesu jesli chodzi o budowanie masy.A czemu magnum z woda?Mleko nie zaleznie ile ma % tluszczu ma laktoze,czyli cukier laktozy.Lepiej wymieszaj Magnuma z woda i bedzie ok.
Radzil bym Ci rowniez aby zabrac sie za porzadna diete.
Mogl bys zapodac Twoj trening oraz wypelnic ankiete,a my Ci pomozemy.
Pozdro!!!