Szacuny
2
Napisanych postów
588
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7123
Szukalem w necie i nigdzie nie moglem znalesc fotek młodzików i juniorów w kulturystyyce a ciekawi mnie jak oni sa zbudowani jak ma ktos link albo jakies fotki to wklejajcie je tutaj z gory wielkie dzieki
Szacuny
202
Napisanych postów
31902
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
94099
nie ten dział
LUDZIE TEXT ROKU (z cyklicznosci III str 39 "Mam porpostu pytanie, czy jakby Michail mial przed sobą 17 letniego np Arnolda S. ablo Colemana ktory chcialby brac udzial w zawodach i byc wielkim (jak byli i sa ) to czy by kazal im sie zapisac do treningu cyklicznego?" .:wiesz co ci powiem... własnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:.
Szacuny
78
Napisanych postów
25514
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
110519
Jeżeli pomogłem głosuj na TAK!- https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962 Jeżeli nie- eeee nie ma takiego numeru >>>A tak wogóle to nienawidze MATERIALISTÓW <<<
.................. 1 BOLD NOWEJ GENERACJI ..................
Szacuny
202
Napisanych postów
31902
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
94099
LUDZIE TEXT ROKU (z cyklicznosci III str 39 "Mam porpostu pytanie, czy jakby Michail mial przed sobą 17 letniego np Arnolda S. ablo Colemana ktory chcialby brac udzial w zawodach i byc wielkim (jak byli i sa ) to czy by kazal im sie zapisac do treningu cyklicznego?" .:wiesz co ci powiem... własnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:.
Szacuny
78
Napisanych postów
25514
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
110519
no przecież w tym dziale sa tylko młodziki i juniorzy? no prawie chyba ze chodzi wam o znanych juniorow np. dzordż busz junor?
Jeżeli pomogłem głosuj na TAK!- https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962 Jeżeli nie- eeee nie ma takiego numeru >>>A tak wogóle to nienawidze MATERIALISTÓW <<<
.................. 1 BOLD NOWEJ GENERACJI ..................
Szacuny
202
Napisanych postów
31902
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
94099
albo donald tusk junior