Szacuny
23
Napisanych postów
2935
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14118
Witam. Mamy z kumplem taki problem. Został on nagrany na komórkę kiedy był w stanie po spożyciu alkoholu i jest to bardzo obraźliwe oraz upokarzające prawdopodobnie film trafił do sieci. Proszę mi powiedzieć jakie są kary dla kogoś takiego?czy zajmuje się tym policja? można coś takiego zgłosić??
Oczywiście będą mieli z niego polew w szkole dla tego chcemy tego uniknąć jak najszybciej.
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
Szacuny
20
Napisanych postów
3926
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
28444
czy jakieś kary?? jakby moja mama takii film ze mną w roli głowniej zobaczyła to bym miał dopiero kare hehe a tak poza tym to na psach arczej nic wielkiego nie zrobisz, jak sprawa nabierze roznmachu zadzwoń do polsatowskiej "interwencji"
Szacuny
23
Napisanych postów
2935
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14118
Ja mogę im zrobić koło dupy-- nie chcę problemów dla nikogo ale w razie czego się pytam, w ostateczności załatwić to na policji- mogę użyć drastyczniejszych środków(wujek pracuje w kontr wywiadzie - jeden telefon i załatwimy wszystko ale nie chce problemów!!) dla tego pytam się o jakieś delikatne rozwiązania.
zapraszam wszystkich do dyskusji
Ktokolwiek wie coś na ten temat to zapraszam gorąco.
Mile widziane pomysły z waszej strony
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
Szacuny
31
Napisanych postów
11474
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
63494
jezeli masz wszystkie potrzebne informacje kto ma ten filmik?gdzie go ma tel.; komp; jezeli trafił do sieci jaki link itp. to smiało mozecie isc na policje
www.pajacyk.pl [][][]--------[][][]
,, Po co ćwiczyć?? I tak umre. Żeby mnieć, kvrwa, większą trumne!! "...