Szacuny
9
Napisanych postów
2183
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22915
ja bym kupił odzielnie !! albo zrób sobie kup profile itd projekty masz tu na sfd i cie o wiele taniej wyjdzie a ta urządzenie do rozpiętek to ****a warte
W 5 minut na motocyklu przeżyję więcej niż Ty przez całe życie.
Szacuny
0
Napisanych postów
203
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5319
Trudno powiedzieć. Zawsze lepiej wiedzieć jak sprzęt wygląda na żywo przed zakupem. Potem można kupować różnymi sposobami i drogami. Inaczej mogą być niespodzainki.
Te wajchy do rozpiętek to, wg mnie porażka w tego typie sprzęcie.
Ławeczka możliwie z maksymalną liczbą ustawień.
Wyciągu zawsze się przyda
Szacuny
0
Napisanych postów
441
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8121
czytaliscie co tan nizej małym drukiem jest napisane?
"Prezentowany lawka jest produktem firmy Twoja Silownia przeznaczony przede wszystkim do domowych silowni. Solidna i stabilna konstrukcja lawki zapewnia duzy komfort podczas wykonywanych cwiczen. Maksymalne obciazenie - w granicach 90-100 kg."
solidna i stabilna? pisać tak o ławce ktura ma maksymalne obciążenie 90 - 100 kg?;p taka ławka tylko dla początkujących jest
a te z boku do rozpiętek to parodia
Zmieniony przez - paker87 w dniu 2008-09-15 14:49:02
Szacuny
3
Napisanych postów
1233
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18665
czyli jakk ktos poczxotkujacy powiedzmy 80 kg...i gryf nie wiecej jak 20 bo sie zabijesz:D:D:D:D:Dkeltona sobie kup...albo marbo...chociaz marbo lawki nie mam ale mam co innego i mysle pozytywnie na ten temat:D:D:D:Dtylko dostawa=żal:DD:D:D:
a ogolnie jednym slowem ...zrob sam kup keltona albo marbo ale tego nie kupuj
Mam nadzieję, że pomożecie mi wybrać właściwe maszyny.
Poza tym, lepiej kupić coś z tego czy zrobić samemu? Czy konstrukcja i wytrzymałość robionej ławki dorównuje tym ze sklepów? Jak to widzicie cenowo?
Pozdrawiam :)