Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
577
1) Jay Cutler
2) Ronnie Coleman
3) Victor Martinez
4) Dexter Jackson
5) Melvin Anthony
6) Gustavo Badell
7) Toney Freeman
8) Markus Ruhl
9) Dennis James
10) Gunter Schlierkamp 11) Vince Taylor
12) Branch Warren
13) Johnnie Jackson
14) Darrem Charles
15) Troy Alves
Szacuny
1
Napisanych postów
249
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5391
Dla mnie Cutler wygladał zdecydowanie lepiej. Wciecia, brzuch, plecy. Ronnie jak zwykle wyskoczył z "bębnem" i udami które wyglądały conajmniej nie estetycznie
Szacuny
4
Napisanych postów
577
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13407
j/w Nawet ci byli za cutlerem muszą przyznac ze Ronnie wyglądał duzo lepiej moim zdaniem to jest kompromitacja po raz kolejny sędziowie pokazali ze od formy ważniejsze są układy. A co do Cutlera to w/g mnie wyglądał obrzydliwie ZERO estetyki a ten jego brzuch... lepiej nawet o nim nie wspominc.
pzdr.
Kulturystyka zaczyna się dopiero wtedy, gdy kończy się budowanie masy mięśniowej.
SYNTHOL wywiad z Guy'em Grudy http://www.sfd.pl/temat295521/
Szacuny
28
Napisanych postów
1971
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9219
Dokładnie, nie wiem jakim cudem Cutler wygrał.
Wyglądał jak napuchnięta świnia.
Ronnie sprawiał wrażenie trochę mniejszego, ale był dopracowany, rzeźba, kable- proporcje, widać było przynajmniej jakieś proporcje w jego umięśnieniu!!!
Szacuny
4
Napisanych postów
577
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13407
Tak hmmmmmmmm ty pewnie wiesz więcej albo jestes sflustrowanym fanem Cutlera nie przyjmującym uzasadnionych argumentów krytyki. A tak przy okazji ja nie siedze 24h przed kompem tylko jak mam chwile czsu to sprawdzam mail i komentuje wypowiedzi takich ludzi jak ty.
Nie mam czasu wiecej pisac bo musze isc do szkoły
Kulturystyka zaczyna się dopiero wtedy, gdy kończy się budowanie masy mięśniowej.
SYNTHOL wywiad z Guy'em Grudy http://www.sfd.pl/temat295521/
Szacuny
0
Napisanych postów
441
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8121
i dobrze że Cutler wygrał,był wiecznie drógi,należało mu sie,ile jeszcze ronnie maił wygrywać? nie nudzi sie to wam że od lat jeden i ten sam był mr. o ?