Szacuny
11082
Napisanych postów
51080
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nawet z umieszczeniem tego wątku miałem problem, bo nie bardzo byłem pewny gdzie dokładnie powinien być.
Jestem na forum od dosyć niedawna, ale od samego początku zauważyłem że brakuje tak ważnego działu jak MOTYWACJA.
Na zachodnich forach, chociażby bodybuilding.com w tym dziale jest prawie 2000 tematów!
Moim zdaniem motywacja to bardzo ważna dziedzina życia, zwłaszcza dla kulturysty, który godzinami przewala tony ciężarów.
Takie działy spotykają się z dużym zainteresowaniem, ludzie wymieniają się pomysłami, opisują czego słuchają, co oglądają, co robią żeby lepiej się motywować i pozostać na wyznaczonej drodze.
Bardzo często wielu szuka wsparcia właśnie tam, gdy mają mniejsze lub większe dołki czy zwątpienia w swoje siły. W naszej dziedzinie droga do celu jest bardzo długa…
Jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie w tym temacie.
Szacuny
6
Napisanych postów
1322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15215
Jesli moment w ktorym sie zarejstrowales to dla Ciebie dosc dawno to bez komentarza.
Wracajac do tematu. Ogolnie pomysl mi sie podoba i chcialbym zoabczyc taki dzial w niedalekiej przyszlosci. Ogolnie wszystkie tematy z tym zwiazane sa porozrzucane po calym forum a tak jak piszesz na bodybuilding takiego problemu nie ma.
Szacuny
11082
Napisanych postów
51080
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Moim zdaniem tematy w tym dziale są ok, na każdym forum potrzebny jest właśnie taki luźny dział, cafe, po godzinach itp. gdzie ludzie będą mogli właśnie pogadać, także o pierdołach. Przecież po siłowni nie spędzamy tylko czasu na motywowaniu się.
Podtrzymuje opinie że oddzielny dział MOTYWACJA jak najbardziej potrzebny.
więc jeżeli masz tylko odpowiednie materiały, artykuły lub chce poprowadzić ciekawą dyskusję to nic nie stoi na przeszkodzie, aby odbyło się to w tym dziale
Szacuny
11082
Napisanych postów
51080
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak widać na zagranicznych forach jest, dla profesjonalistów też, ale rozumiem że jako moderator działu, który miał być poważny a jest o pierdołach - jak sam zauważyłeś, będziesz stał przy swoim.