SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

MMA Początki

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 359

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 40 dni Przeczytanych tematów 7
Siema, od niedawna zacząłem ćwiczyć MMA, zapisałem się do lokalnego klubu, trener główny powiedział, żebym przyszedł w dzień kiedy jest kickboxing zaawansowany i mma striking, więc poszedłem i mi się spodobało, więc postanowiłem chodzić na treningi 2-3 razy w tygodniu. Moje pytanie, jak mam rozłożyć moje treningi, czy mam połączyć mma striking+grappling czy mma striking+boks, bo akurat mma striking mam w poniedziałki, środy i piątki, i akurat mma grappling tego samego dnia, tylko godzinę później. Zależy mi na opanowaniu podstaw. Więc jak to wszystko rozplanować?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 247 Napisanych postów 800 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 11228
Zacznij ćwiczyć co chcesz. A zmieniać/rozwijać będziesz z czasem. I nie zaczynaj z grubej rury, bo miesiąca nie wytrzymasz. Można ćwiczyć codziennie, czy dwa razy dziennie. Ale do tego dochodzi się przez lata.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Spodenki mma pitbull ksw

WHEY premium