Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2612
Tak do zabawy... nie jest złe ale tydzień pojeździsz i później już się będzie nudziło coraz bardziej więc szkoda kasy ... Ja to nie marnuje kasy na takie duperele i zbieram na jakiegoś większego motorka CBR-600 lub jakieś Kawasaki zx-9r i to jest dopiero jazda.
Szacuny
7
Napisanych postów
1373
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
27568
Moo kumple maja takie cuś.
1. Nie pojzedziesz wiecej niz 40 km/h przy wadze 80 kg
2. Pojedziesz 50 km/h przy wadze 50-60 kg 3. nie ma biegow, sprzegla (po dopaleniu odrazu rusza)
4. nie trzeba miec zadnych uprawnien do prowadzenia tej bestii
5. 3 razy glosniejszy od kosiarki
Szacuny
202
Napisanych postów
31902
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
94099
chyba naprawde nikt z was nie prowadzil nigdy auta, albo tak jak moj kolezka nigdy nie patrzy ile przejechal tylko widzi ze malo paliwa to dotankowac jedzie...
50km to nic tak naprawde.
dobre jest jak np mieszkasz w jakims turystyznym miescie -ze bardzo duzo ludzi = tłok i te np nadmorskie ulice sa albo "zakaz ruchu" albo poprstu zapchane ludzmi i musisz dojechac 2-3 km do swojego stoiska...
ponadto dynamiczna jazda, wiekszy ciezar, czy stanie na czerwonym - wiecej spalasz, nie musisz przejechac nawet tych 50 km ..
nie ukrywam ze jak bylem we wloszech pare lat temu mial to taki starszy koles i powiedzial ze kupil bo rano do pracy jedzie zeby nie stac w korku..i przeklinał wlasnie mały bak.. ale pieniedzy mial jak lodu wiec rozumiem ze chcialo mu sie tak bawic
moze spytaj sie jakiegos kolezki co ma jakis zaklad czy by ci nie stunningował na chociaz 3litrowy bak =P
Zmieniony przez - f***master w dniu 2007-09-01 13:53:49
Szacuny
0
Napisanych postów
217
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7894
ja mam cos takiego kupiłem niedawno i jestem srednio zadowolony moc mam zwiekszona 3,5km sune tym po drodze z 60-65km w sumie całkiem fajnie sie jedzie