SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

MHP Anadrox Pump & Burn i Creadex. Pomoc w rospisce.

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2970

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 37 Wiek 50 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 320
Witam was pakery Niedługo mam zamiar zacząć jakiś cykl, Postanowiłem wy testować Creadex i Anadroxa. Oba starczą mi na równo 4 tyg i nie wiem czy przez te 4 tyg brac to wszystko razem czy najpierw pociągnąć Creadex 2 tyg i potem do rzucić Anadrox czy jakoś inaczej nie mam pojęcia. Anadrox biorę bardziej z racji na pompe ale brzucha trochę tez przy okazji z rzucę :) A Creadex wiadomo na mase. I czy kupić coś jeszcze do tego może dodatkowo jakieś mono albo jabłko ? Albo jakiś testosteron ?

obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): -

Waga: 72

Wzrost: 175

Cel cyklu: masa i sila

stosowane już wcześniej suplementy : mono, mstak, xpand

Uprawiane inne sporty: motocross,

stosowane wcześniej spalacze : Za kilka dni kończę Dyma Burna

suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: Dyma Burn

ilość dni wolnych od kreatyny: będzie z 5-6 miesięcy

przewidziane finanse na cykl: 300

uwagi i sugestie: -

Staż treningowy: 1,5roku
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1417 Napisanych postów 35562 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
jesli celem jest masa i sila - to z brzucha trudno będzie cos zrzucic.

jaki masz bilans w diecie? jaki rozklad bialek/wegli/tluszczyna kh masy ciala?

anadrox to raczej spalacz/pobudzacz niz no-booster dajacypompe. Ja przynajmniej nie czulem pompy potym srodku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 37 Wiek 50 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 320
bialko 2g-2,5g
wegle 5g
tluszcz 1g-1,5g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1417 Napisanych postów 35562 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
bilans/zapotrzebowanie?

wstepnie wyglada na dodatni

jak chcesz redukowac - to bilans na zero lub minus. jak chcesz budowac sile/mase - to na plus.

nie wiem czy z suplami lepiej nie byloby siegnac w inną półkę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a co radzisz, jednak z anadroxa zrezygnuje bo jak czytam tematy o nim to syfiasty Kiedyś chciałem zrobić połączenie Staka i M-stka z ANIMAL, dobry pomysł na teraz ? czy moze ktrórys ze staków i creadex ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
mnie sie nie podobaja animale zbytnio.

chcesz probuj
]
poczytaj w dziale z opiniami

uzyj wyszukiwarki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a no i bilans dodatni oczywiscie masujemy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
a nie lepiej booster przedtreningowy + kreatyna

do tego wg szablonu:

MZB

BCAA

spalacz

?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

WPC>>>

Następny temat

Dawkowanie witamin???

nutloveb