TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

M1T skutki

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 765

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 116 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1257
Zacząłem brać m1t czuję lekko na żołądku i ciut wątrobę to normalne działanie tego środka?

Poza tym innych negatywów jakie są na ogół przy m1t podawane brak, na razie przynajmniej.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12414 Napisanych postów 161811 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1239911
Watroba jest unerwiona jak najbardziej :) tylko, ze nie ma unerwienia czuciowego, ma unerwienie wspolczulne (regulacja przeplywu krwi, czy sam metabolizm komorek watrobowych) i przywspolczulne (wytwarzanie zolci i funkcje metaboliczne) :) to tak by dopisac, bo pozniej wiekszosc osob mysli, ze watroba nie ma kompletnie unerwienia %)

jesli chodiz o odczucia bolowe:
"Wątroba nie jest narządem w pełni wrażliwym na ból w tradycyjnym znaczeniu, jednak jej torebka (torebka Glissona) jest bogato unerwiona przez włókna czuciowe pochodzące z nerwu przeponowego (nervus phrenicus). Podrażnienie torebki w wyniku rozciągania (np. w przypadku hepatomegalii) może powodować ból promieniujący do okolicy prawego barku lub łopatki."

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12414 Napisanych postów 161811 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1239911
First, jak oczekujesz porady indywidualnej
https://www.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html
od ph mamy temat zbiorowy, jezeli interesuje cie odp na pojedyncze pytanie
https://www.sfd.pl/PH__alternatywa_dla_SAA-t1051233.html

Metyl-1-testosteron jest jednym z najbardziej hepatotoksycznych prohormonów na rynku. Nawet przy krótkim okresie stosowania może podnosić enzymy wątrobowe (ALT, AST), co może być sygnałem przeciążenia wątroby. Raczej an dluzszy cykl masowy jest to slaby wybor
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5076 Napisanych postów 5647 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52334
Normalne, bo to jeden z mocniejszych PH. Skutki uboczne - silna hepatoksyczność, problemy żołądkowo-jelitowe, toksyczność nerkowa, problemy hormonalne, efekty androgenne, problemy z układem sercowo-naczyniowym.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 200 Wiek 52 lat Na forum 247 dni Przeczytanych tematów 2462
Nie bierz PH, to straszne g... Może uszkodzić Ci wątrobę na długi czas. Wyeliminuje Cię z treningów, a w najgorszym wypadku może przyczynić się do przeszczepu wątroby. Jeżeli jednak zdecydujesz się brać to nadal, to obserwuj oczy czy nie robią się żółte. Zrób badanie bilirubiny i prób watrobowych. Jeżeli gałki oczne zaczną się robić żółte, to biegiem do lekarza i odstaw to.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 116 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1257
Właśnie jakieś mieszane uczucia mam co do tego, nie wiem pewnie przez nie wiedzę, brał doświadczenia.

Jestem dopiero po 4 tabsach, przemyśle Tomasz co napisałeś.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Poważnie????

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Co poważnie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
Po 4 kapsach coś czujesz??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
4 dni brałem 8 tabsow 5 dnia jak kaszlalem to wątroba mnie bolała, odstawiłem to. Ból był jeszcze przez 3 4 dni, minął już ponad tydzień odkąd nie biorę i czasami jeszcze coś tam zakuje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1262 Napisanych postów 1999 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54176
A wiesz z wątroba nie boli bo nie jest unerwiona? XD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
W każdym radzie bolało w miejscu wątroby
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy to ma sens?

Następny temat

Dawki teścia, libido, proviron

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły