WITAM WSZYSTKICH z pokoju internetowego Hotelu Golębiewski w Białymstoku.
Mamy za soba półfinały imprezy-finały zaczynają się o godz.16-tej.
Wrazenia artystyczne- bo chyba raczej o takich należy mówić przy okazji zawodów fitness(pań i panów) i kulturystyki pań-jak narazie imponujące.
Niestety nie dopisała frekwencja wśród kulturystek. W tej sytuacji organizatorzy zdecydowali się na rozegranie tylko kategorii OPEN.
Natomiast-co jest miłym zaskoczeniem- słabą liczebność rekompensuje JAKOŚĆ i poziom przygotowania zawodniczek.
Niesamowicie przygotowana jest Monika Biernacka, która niemal na pewno sięgnie w tym roku po złoto-tym cenniejsze, że właśnie w OPEN.
Ze startu na start lepszą formę prezentuje Justyna Sztorc-druga za Biernacką w ubiegłotygodniowych zawodach w Stargardzie Szczecińskim.
Niezła formę-lepszą niż tydzien temu prezentuje Ewa Horobińska- tegoroczna zwyciężczyni Debiutów w Ostrowii Maz.
Super emocje wzbudziła-szczególnie wśród męskiej częsci publiki- rywalizacja (półfinałowa) w fitness sylwetkowym.
Tutaj rywalizajca jest wyrównana z lekkim wskazaniem na Agnieszkę Szwankowską.
Mile zaskoczyło pojawienie się "aż" (jak na tę młodą dyscyplinę) 4 zawodników w fitness męskim.
Mnie osobiście najpeiej podobał się wytstęp Marcina Łopuckiego.
Postaram sie natychmiast po powrocie wrzucić fotografie (niestety sprzęt, który mi udostępniono- nie obsługuje obróbki fotografii

)
Z samych półfinałów mam ponad 100, a na finałach biorę się ostro za "robienie fotek".
Mogę zaręczyć, że jest na co popatrzeć
Niestety słabo wygląda sprawa frekwencji publiczności (może ruszy się na finałach) jak również wystawóc, któzy lekko "po macoszemu" potraktowali imprezę 9być może ze wzledu na ceny stoisk oraz przewidywaną niską ilośc publiki).
ZE BIAŁEGOSTOKU SPECJALNIE DLA KULTURYSTYKI.PL I SFD- WASZ "CZŁOWIEK W TERENIE" - MICHAIL
Pozdrawiam wszystkich ambitnych-"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail-Czytaj i pytaj:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Albo oglądaj i ucz się
http://www.kulturystyka.pl/atlas_cwiczen-michail/