Jest liderem w tym dzialeSzacuny
4737
Napisanych postów
19128
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
334479
W dniach 25-28 czerwca w Czeskiej PRADZE,odbędą się Mistrzostwa Świata w wyciskaniu sztangi leżąc.
W tym roku patrząc po nominacjach,będzie rekordowa ilość zawodników.
4737
Napisanych postów
19128
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
334479
Info z zaprzyjażnionego forum.
Dzisiaj o 14 zakończyła się konsultacja kadry wyciskania w Spale,gdzie trener Roman
Szymkowiak ustalił ostateczny skład na M.Ś w Pradze.Ze względu na możliwość wysłania
tylko 8 osobowej reprezentacji i kontuzji Marusza Handrysiaka i Jacka Wiaka nie którzy
zawodnicy musieli potwierdzić sprawdzianem swoją formę.Wszyscy zaprezentowali już
wysoką formę,a trener nie móc zabrać wszystkich dał szansę takim zawodnikom
Mężczyźni:
kat. 56: Wszoła Dariusz TKKF "Środmieście" Legnica
kat. 82,5: Wegiera Jan KS "Wiking" Starachowice
kat. 90: Obcowski Tomasz KS "Pover-Kuźnik" Chorzów
kat. 90: Markwat Marek TKKF "Herkules" Warszawa
kat. 100: Kuc Tomasz TKKF "Herkules" Warszawa
kat. 110: Bryniarski Oliwier TKKF "Azory" Kraków
kat. 110: Bożyczko Krzysztof TKKF "Azory" Kraków
kat. 125 Rejek Artur TKKF "Herkules" Warszawa
4737
Napisanych postów
19128
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
334479
Michał29
Szczerze mówiąc,na tą chwilę niemam pojęcia.Wszystkie koszulki które posiadam,są teraz za małe.Dzisiaj zamówiłem nową TITAN,,Katana,,a/s 52,powinna być najdalej za dwa dni u mnie.
Szacuny
2
Napisanych postów
1207
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7848
Dla mnie osobiście zaskakujące jest iż w kadrze na wyjazd jest 2 weteranów w 90 i w 110 (nie piszę tego z jakiejś nienawiści do obu panów )ale oni maja swoją imprezę (ms masters) ja wystawił bym zawodnika w 67,5 Radka Zająca , w 60 Grzegorza Skrabarczyka, w 110 Artura Rejka !! (moje prywatne zdanie)
Szacuny
0
Napisanych postów
175
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6169
Uważam,że nie ma znaczenia że dany zawodnik jest weteranem wręcz przeciwnie to powód do dumy iż w tym wieku jest się w szczycie formy ba jest się nalepszym na eliminacjach czyli MPS.Uważam,że Marek i Wzorek to zawodnicy , którzy wiele razy dali dowód na to że są najlepsi.