SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Męczący , koszmary POT

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 757

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 466 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 31821
Witam , moze ktos sie orientuje czy jest cos/jakis srodek/lek co moze ograniczyc troszke Pot lub chociaz jego zapach.
Niegdy tak niemiałem jak tego ''sezonu'' wystarczy ze wyjde z psem na dwór a wracam nie spocony a Mokry , przejde 100 metrów i sie zemnie leje nawet gdy niema słońca. Wiem ze moze miec tu duzy wpływ Saa lecz moze da sie jakos ograniczyc .
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2108 Napisanych postów 49893 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 492546
Dzisiaj pojawił się podobny temat na forum:
https://www.sfd.pl/Duza_potliwosc.-t1118537.html

warto też zapoznać się z tematem portalu www.potreningu.pl dotyczącym nadmiernego pocenia się:
http://potreningu.pl/articles/842/problem-nadmierna-potliwosc

inna sprawa że taka rekacja po 100 metrach nie jest normalna , kontrolujesz choćby nadciśnienie ?

Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2016-06-01 12:08:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21317 Napisanych postów 70698 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 573825
dawidzg123

Witam , moze ktos sie orientuje czy jest cos/jakis srodek/lek co moze ograniczyc troszke Pot lub chociaz jego zapach.
Niegdy tak niemiałem jak tego ''sezonu'' wystarczy ze wyjde z psem na dwór a wracam nie spocony a Mokry , przejde 100 metrów i sie zemnie leje nawet gdy niema słońca. Wiem ze moze miec tu duzy wpływ Saa lecz moze da sie jakos ograniczyc .

Zacznij od podst badań - morfologia, rozmaz, crp, glukoza, tsh, mocz+kreatynina.

Jeśli wyjdą dobrze, odstaw czynnik sprawczy - saa.

W innym przypadku nie ma takiej możliwości. Badziewie z reklam to badziewie więc szkoda pln.

doping & zdrowie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Tradzik

nutloveb