Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
Witam
Mam 16 lat nie cały rok chodzę na siłownie kiedyś robiłem tylko sama klate i bica teraz juz od dłuzszego bardzo dłuższego czasu mam taki plan:
~Poniedziałek-czwartek
Klata:6x8seri
Rozpietki lezace 5x8seri
Bic krutki :5x8 seri
Bic długi :5x8seri
Przedramie :5x8seri
I tak w poniedziałek i czwartek
~Wtorek-piątek
Rozpoietki stojące :5x8seri
Bary :5x8seri
Pod brode:5x8seri
Opad:5x8seri
przed siebie :5x8seri
środa i niedziela są wolne.
- Prosze pomuzcie ułożyć mi bdb plan.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
Akurat tego to nie mam :
(gif 7.)
(gif 8) <to mozna łatwo zrobic
(gif 12b.)
(gif 15a.)
(gif 18c.)
Ja juz mam plan i diete czytałem w ksiązkach o siłowni i był tam tkai jeden koles "darek karpinski " i dał swój plan i diete
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
To np jakie powinienem robić cwiczenia i jaki plan w jakie dni ile seri po ile powtórzeń do dyspozycji mam małe gryf prosty gryf krzywy i dwa małe gryfyki ławeczke na nogi itp ciezarki bdb jest ich
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
A jak np. mi sie wydaje że mam przepalone mięśnie bo ćwicze juz prawie rok i nic prawie po mnie nie widac umeisnionych czesci ciała i wyzezbionych niby troche jest ale mi sie wydaje że za słabo jak an tyle czasu
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
Ja musze mieć bdb plan treningowy i jakąłs diete bo cwicze z kolega i robie takie same cwiczenia jak on po nim widac na brzuchu kalorufer i bardziej wyzezbione miesnie ciała a po mnie prawie nic Chciałbym zebyscie mi pomogli ułozyć dobra diete i dobry plan zeby coś rosło moze byc na odzywkach
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6260
Napisanych postów
61864
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
771016
Tutaj zagadnienie jets dużo szersze niz się wydaje
Jeśli nie widac efektów treningu to najczęściej kwestia odżywiania lub regeneracji lub źle ułożonego treningu.
Najczęście odżywiania , dieta to podstawowe zagadnienie będziesz słabo jadł słabo rośniesz
Kolega może mieć genetkę bardziej łaskawą dla ćwiczeń siłowych , mimo iż stosujecie ten sam plan efekty mogą być odmienne .
Odżywki nie sa potrzebne tutaj jedzenie jest kluczem do sukcesu.
Jeśli chcesz info o diecie zerknij do działu odżywianie
pozdro
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2008-07-24 09:51:28
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!