SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lunchboxy do pracy latem

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 991

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 21 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 174
Cześć, wiem, że do lata jeszcze daleko ale zastanawia mnie jak bardzo trzymanie jedzenia w temperaturze około 20-30 stopni przez mniej więcej 8h wpływa na jego jakość. Tzn jak szybko może dojść do zepsucia. Jeżeli żarcie tyle nie wytrzyma to czy macie jakieś sposoby na wydłużenie żywotności? :D


Zmieniony przez - Cucuy w dniu 2017-10-10 22:40:04
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6706 Napisanych postów 76140 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 637430
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 21 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 174
Bardziej chodziło mi o zabieranie jedzenia do pracy, lodówka ze względu na gabaryty nie jest najlepszym wyborem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1176 Napisanych postów 9981 Wiek 24 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 436144
kwestia jeszcze jakie posiłki przygotowujesz, jedne można przechowywać dłużej inne nie, aczkolwiek nie raz w lato przesiadziałem cały dzień na uczelni, niektóre pojemniki leżały po 10-12h i nigdy nie było jakiegokolwiek problemu ze świeżością dań
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 304 Wiek 27 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 15245
niektorzy w pracy maja lodowki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3207 Napisanych postów 15808 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 146709
Jak masz lodówkę, to super, jak nie, to proponuję zawsze zrobić takie jedzenie, które w lodówce stać nie musi.
Np. Babeczki z jabłkiem, czy bananem, migdałami, kawałkkami gorzkie czekolady, jaja, mąka ryżowa.
Batoniki proteinowe, naleśniki, placki jaglane/owsiane z bakaliami. Można wiele rzeczy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11714 Napisanych postów 120308 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1397356
Podaj co chcesz zrobić, bo np kanapki z mięskiem spokojnie wytrzymają, z ryżem itp to samo, najgorzej będą miały jakies sosy, przetwy mleczne

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1725 Napisanych postów 27216 Wiek 25 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 516313
Z takim czymś do pracy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6706 Napisanych postów 76140 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 637430
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1725 Napisanych postów 27216 Wiek 25 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 516313
Żartowałem z tą dużą lodówką.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3944 Napisanych postów 63907 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 683364
Temperatura 20 a 30 stopni to znaczna różnica. Napisz gdzie i w jakich warunkach pracujesz. Mi w temperaturze ok. 25 stopni posiłek wytrzymywał przez te 6-8h. Jedynie cebuli do surówki nie dawałem.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta do oceny i prośba o wskazówki

NutLove