To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Liga mistrzów 2025 - 26

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 940

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Szacuny 142 Napisanych postów 17866 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 197969

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17804 Napisanych postów 133363 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466934
nie lubie tego podziału, wolałem ajak były grupy

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 142 Napisanych postów 17866 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 197969
a mi nawet przypadł ten format do gustu.glownie z uwagi na fakt ze wieksza różnorodność jest (format grupowy to 3 rywali v format ligowy 8).a finalnie i tak ci ktorzy mieli wyjsc i tak wychodza bez roznicy na format

...
Napisał(a)
QUEBLO Moderator
Ekspert
Szacuny 2348 Napisanych postów 30790 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 271886
ja też nie jestem zwolennikiem tego nowego formatu. Bardziej czytelne to było jak były grupy.
1

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 17804 Napisanych postów 133363 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466934
zawsze się czekało na runde rewanżową te dwumecze wzbudały emocje

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Ekspert
Bez transferu do obrony na cito nie ma szans na zwojowanie czegos sensownego w Europie.Widze ze Real znow moze trafic na City i generalnie jak dla mnie dalej nie ma dalej jakiegoś turbo ewidentnego kandydata do wygrania.Niby Arsenal komplet pkt. ale w lidze juz pokazują ze sa do ruszenia i na ostatnie 5 spotkan wygrali tylko 2 i zamiast +11 jest tylko +4 przewagi nad miernym City

...
Napisał(a)
Ekspert
arsenal silny ale w straciu z gigantami real, barcelona, psg już tak może nie być,

Czekaj czekaj bedzie powtórka barcelona czelsi? co wtedy takie wałki szły pare lat temu do tej pory mam to przed oczami

...
Napisał(a)
Ekspert
Barca z Chelsea to dopiero w ewentualnym finale(Po playoffach bedzie losowanie i jedni pójdą na prawą stronne drabinki a drudzy na lewą)

...
Napisał(a)
Ekspert
a ok, myslalem że zwyciezca psg monaco trafi na zwyciezce meczu barca chelsea

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Fantasy Premier League 2025 - 26

Następny temat

Typer Ligi Mistrzów 2025-26

deynn show
Polecane artykuły