SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Leki - wpływ na sylwetkę

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 254

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 34 lat Na forum 9 dni Przeczytanych tematów 4
Witam, nie wiem czy to dobry dział ale mam pytanie. Biorę leki psychotropowe neuroleptyki, nie są jakieś duże dawki. Są to najnowsze leki więc skutki uboczne jakieś zawsze mają. Chciałbym zacząć ćwiczyć i tu mam obawę. Jeżeli ogarnę sobie dobry trening i dietę coś osiągnę w tym sporcie? Wiem że leki podnoszą prolaktynę i zbija to testosteron. Robiłem badania to mam PRL koło 50 a testosteron koło 700 także spoko. Czy jest w ogóle sens ćwiczyć? Zbuduje coś mięśni czy tylko zaleje się tłuszczem i strata czasu. Ogólnie funkcjonuje w miarę normalnie, pracuje i da się ze mną pogadać na różne tematy. Może jest ktoś na forum co bierze leki i ćwiczy. Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14780 Napisanych postów 53420 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 401869
Witaj,
Ruch chyba dla większości populacji ludzkiej jest zalecany. Jakie będą efekty, to już czas pokaże. Czy opłaca się? Myślę, że tak bo będą pozytywne skutki uprawiania sportu

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83 Napisanych postów 161 Wiek 51 lat Na forum 136 dni Przeczytanych tematów 2069
Tłuszczem to się można zalać od złego żarcia. Ćwicząc na siłowni na pewno zbudujesz "coś" mięśni.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 550 Napisanych postów 2757 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 92870
ja na neuroleptyku i to największym tuczniku ,zrobiłem redukcje z 126kg do 90kg a budować mięśnie też się da bezproblemowo. Trudniej jest jedynie trzymać dietę bo jak wiadomo od tego typu leków często się tyje.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9323 Napisanych postów 83199 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 703711
Prolaktyne monitorujesz i w razie mocnego wzrostu korygujesz . Normalnie trenujesz , pilnuj odżywiania i nie będzie problemu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17870 Napisanych postów 132667 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1463149
Predzej nic nie robiąc zalejesz się tłuszczem, dograj wszystko i ruszaj z treningami.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12451 Napisanych postów 161430 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1238299
Siemka,
Regularna aktywność fizyczna może pozytywnie wpływać na zdrowie psychiczne, poprawiając nastrój, zmniejszając poziom stresu oraz wspierając ogólną jakość życia. Jednak nie możesz z kolei z tego powodu narzucac sobie też jakiegoś ciśnienia. Na pewno lepiej jest trenować, robić cokolwiek, niż siedziec na dupie :) nie nakrecaj sie jednak, ze nic Ci to nie da, czy ma to sens itd. Potraktuj wysilek jako dodatek do leczenia. Niektóre neuroleptyki mogą sprzyjać przyrostowi masy ciała poprzez zmiany w metabolizmie, zwiększenie apetytu czy zmniejszenie wydatku energetycznego. Tutaj ważne jest, aby kontrolowac to glownie dieta.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6526 Napisanych postów 77418 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 763295
Zdecydowanie należy się zgodzić z wypowiedziami kolegów powyżej. Zawsze można uzyskać pozytywne efekty kształtowania sylwetki, jeżeli tylko skupisz się na podstawach. Będzie to plan treningowy i dobrze dobrana dieta, a następnie regularność i trzymanie się tych zaleceń. Efektów może nie być tylko w dwóch przypadkach. Jeden z nich to, gdy nie zaczniesz tego robić, a drugi wtedy, gdy nie będziesz się trzymał podstaw. Żadne leki nie będą tutaj odgrywały istotnej roli. Mogą co najwyżej mieć marginalne znaczenie.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Minicut - lekki spadek siły

Następny temat

Siła chwytu - porady

WHEY premium