Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Wiesz, jeżeli to było na początku lat dziewięćdziesiątych, to nic dziwnego. Wtedy wprowadzano testy antydopingowe na zawodach kulturystycznych. Największe gwiazdy zachęcały młodzików do robienia masy na kaszce i mleku, no i takie bzdury wygadywano. Dorian też jakoś otwarce nie mówił o tym, że brał naprawdę duże ilości anabolików. Tak samo jak gwiazdy popu nie mówią przez ukończeniem pełnoletności o tym, że mają to i owo za sobą, tak samo kulturyści pomijają dość często temat tego co w siebie ładują. To tak jakby prostytutka zapierała się o to, że jest dziewicą - raczej nikt tego na pważnie nie bierze.
Niestety teraz tacy jak Lee nie mieli by szans - ludzie wolą teraz większych zawodników. To smutne, bo tacy jak Ruhl, Schlierkamp czy Bautista to zaprzeczenie estetycznej sylwetki, ale mają masę więc wygrają tu i tam. Szkoda, że tak się to potoczyło.
Szacuny
8
Napisanych postów
4951
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
58469
No bez przesady Ruhl, Bautista - nie maja za wiele tytulow. Gunter wcale nie wyglada tak nieestetycznie znowu. No, ale sylwetka Labrady zdecydowanie bardziej kompletna. Ten jego was mnie rozwala :P
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Dzięki Balik - u mnie żadnych genetycznych mutantów, tylko rzeczy przyjemne dla oka
Kurcze - niestety Gunter nie ma zbyt ładnej sylwetki, mnie ona nie powala, za szeroka talia, brzydki kształt ud, za małe łydki - kompletnie mi to się nie podoba.
I całe szczęście, że Ruhl nie ma zbyt wielu tytułów, nie cierpię go - po Bautiście najgorsza sylwetka jaka mi do głowy przychodzi.
P.S - Mnie ten wąs też rozwala, dobrze, że go potem zgolił, hehehe
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-09-02 00:31:42