Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1939
Jesli to ma byc naprawde klub wsparcia bylbym wdzieczny gdyby nie wypisywac glupich i bezsensownych komentarzy!!
Kto chce cos z soba zrobic na te wakacje tutaj na pewno otrzyma ew. porady korekty, majace na celu polepszenie efektow jego dzialan.
Fotki mile widziane (ofc fotki ukazujace efekty naszych dzialan) :)
Zaczne od siebie
21 lat
talia 96 cm,
łydka 41 cm,
biceps 33,5 cm (xD),
udo 64 cm,
Planuje 3x jazda rowerem okolo godzinke, diety nie jestem w stanie za bardzo rozpisac :) wg zalecen mamy, ktora jest dietetyczka :P
Wprowadzenie jakiegos spalacza typu fat burner, i chrom w tabletkach :)
Szacuny
12
Napisanych postów
255
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5599
pytam z czystej ciekawości. jesli mama jest dietetyczką, to fajnie byłoby poznać jej zdanie.
często w rozmowach u mnie na siłowni wychodzi, że facetowi który waży ze 100kg jakiś dietetyk radzi diete 1000kcal, co jest w znacznym przeciwieństwie ze sposobem myślenia 'sfd-odchudzanie'
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1939
Pr3z3s takich ludzi nie powinno sie nazywac dietetykami..zreszta..niektorzy nie wiedza co mowia :)
Niee..ja porad? xD Ale mysle, ze jesli wiecej osob bedzie chcialo uzyskac "wymarzone sylwetki" do wakacji latwiej bedzie jakos zdziala i zmotywowac sie, a i bedzie mniej tematow spamow z takimi samymi problemami, wiec teoretycznie wieksza szansa, ze ktos bardziej doswiadczony sie bedzie wypowiadac :)
Szacuny
12
Napisanych postów
255
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5599
namów mamę do zalogowania się i udzielania porad. pogrubi jej ktoś nicka, da specjalistę czy tam tam eksperta i będzie git poszerzy przy tym grono potencjalnych klientów
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2999
Napisanych postów
51660
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
348927
jeżeli temat na zasadach "pojedyncze pytania" to mogę się nim zająć i "obsługiwać' wszystkich tu, nie mam teraz za wiele czasu, więc gdybym miał wszystkich w jednym miejscu było by mi łatwiej .
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
1
Napisanych postów
96
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
306
No Więc: Chciałbym mieć do wakacji figurę jakąś porządną i żeby było fajnie wyrzeźbione mięśnie:) Mam trochę tkanki tłuszczowej na brzuchu i teraz próbuję ją spalić:D Chciałbym tego dokonać do końca kwietnia. Mięśnia mam już troszeczkę wiec jak spale to się wezmę za rzeźbę.