...
Napisał(a)
Chcialbym rozpoczac cykl 6 tgodniowy.Zaplanowalem omke co 10 dni do omki co 3 dni superke przez caly cykl.Rozpisalem male ilosci bo boje sie o swoja watrobe gdyz mialem w przeszlosci problemy i mysle ze taki cykl bedzie najbezpieczniejszy.Co o tym sadzicie?Nie wiem jak powinien wygladac odblok przy takich ilosciach,i co na odblokowanie by bylo jak najmniej hepatotoksyczne.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Poprostu mam wrazenie ze 5 omki mniej dobije moja watrobe niz 20 propionikum;)Jezeli sie myle to powiedz,na co mam zamienic(patrze pod katem lagodnosci,dla watroby)
...
Napisał(a)
oj wino to chyba nie..jest qurewsko hepatotoksyczny nawet zastrzyki...
...
Napisał(a)
widze ze nie bardzo wiesz o czym mowisz skoro porownujesz ome z propionatem, tego o watrobie nie komentuje. Side'y to nieodlaczna czesc tej zabawy ale zapewniam Cie ze koloryzujesz, nie w takich dawkach i nie w takich cyklach. Pozdro
Zmieniony przez - ultrono w dniu 2005-05-03 18:14:32
Zmieniony przez - ultrono w dniu 2005-05-03 18:14:32
...
Napisał(a)
Znam roznice miedzy omka a prop.Ale moze nie wiem co masz na mysli wie c mi wyjasnij,bo jak dotej pory to do sprawy nic nie wniosles.Dalej nie wiem jaki srodek w jakich dawkach...wiec jasniej prosze
...
Napisał(a)
podalem Ci dwie dobre opcje do superki, odpowiedziales mi ze 5omki mniej obciazy watrobe niz 20propa ;), dalej sie tych dwoch opcji trzymam. Wszystko jest w wyszukiwarce, duzo roznych cyklow z jednym i drugim, sam zobacz co Ci pasuje bo ja juz nie wiem czego chcesz.
Poprzedni temat
kto mi rozpisze cykl wino + anawar
Następny temat
stanbol + ............. klasyka :-)
Polecane artykuły