Szacuny
41
Napisanych postów
4946
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
42640
LAUR KONSUMENTA - TOP MARKA 2011 dla Olimp Laboratories Sp. z o.o.
Z ogromną przyjemnością informujemy, że w ogólnopolskim programie Laur Konsumenta, Olimp Laboratories Sp. z o.o. znalazła się w gronie najlepiej postrzeganych marek zestawienia TOP MARKA 2011 w kategorii: Farmacja.
Odznaczenie Olimp Laboratories Sp. z o.o. tytułem LAUR KONSUMENTA - TOP MARKA 2011, potwierdza jego wysoką świadomość i wartość wśród polskich odbiorców. Warto podkreślić, że uzyskany rezultat to wyłącznie głos konsumenta, będący zbiorową, najwyższą aprobatą i rekomendacją znanym społeczeństwu produktom.
Szacuny
0
Napisanych postów
452
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3125
Laurł konsumenta to maszynka do zarabiania kasy zajmuje się firma która sprzedaje marketing i PR .Nie chodzi mi oto ze nagroda się nie należy. Sam przecież kupuje z olim-pa.Ale chodzi mi o cwaniaczków z tej prywatnej firmy .Takie laury są dla mnie akurat anty-rekomendacją bo niewiele maja wspólnego z nazwą.Ale rynek tego potrzebuje. Pseudo mineralna woda żywiec w rzeczywistości zwykła kranówa potrzebowała jak zostało to udowodnione przez państwowy urząd konsumenta rekomendacji instytutu matki i dziecka i sobie go kupiła dzięki temu sprzedali ogromne ilości kranówy po najwyższej cenie na rynku.W przeciwieństwie do nich Olimp to moim zdaniem dobra firma i szkoda kasy na pijawki z tej firmy.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
276
Popieram Lions, ja również mam podobne zdanie na temat Laura Konsumenta. Co to za odznaczenie, jeśli warunkiem przyznania jest opłata za prawo posługiwania się znakiem od kilkunastu do kilkudziesięciu tysięcy złotych ?