Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
48
Mam 13 lat moja krzywa nie stetety klatka(Prrawa czesc od mostka jest wysunieta do przodu [kosc]) jeszcze sie nie rozrosla do konca jestem szczuply , i teraz moje pytanie czy z czasem to bedzie sie po garsszac? czy jak nabiore masy a klatka sie rozrosnie to sie polepszy? Głownie kieruje te pytanie do osob ktore tez mialy taki problem i z czasem im sie po lepszylo lub pogorszylo
Zmieniony przez - Tomek13579 w dniu 2008-01-13 21:47:43
Zmieniony przez - Tomek13579 w dniu 2008-01-13 21:48:43
Zmieniony przez - Tomek13579 w dniu 2008-01-13 21:49:52
Szacuny
0
Napisanych postów
107
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21991
siemanko
tez mam ten problem ale u mnie juz go tak bardzo nie widac poniewaz troche nabralem maski i cycuszki prawie zaslaniaja juz te niedociagniecia :)
Tobie tez polecam cwiczenia i powinno byc ok tzn nie bedzie moze tak widoczny ten maly defekt :)
pzdr i zdrowia
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
48
Thx za wasze odpowiedzi, "" poczekaj 7 lat" wlasnie nie chce zbyt dlugo czekac;/ Bo jesli to ma z wiekiem i z nabraniem masy sie po lepszyc, to przeboleje te lata a jak ma sie jeszcze pogorszyc to musze pomyslec aby tak sie nie stalo
PS bylem u lekarza, ale zbytnio duzo mi nie powiedzail tylko tyle ze na basenie mam plywac duzo i jakies tam cwiczenia
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7301
powiem ci tak:
-13 lat to torche malo by cwiczyc
-patrzac na moj przyklad to tak, klatka powinna wygladac w miare normalnie po nabraniu masy miesniowej
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1
ehh ja też to mam w sumie u mnie wygląda to tak samo jak u Ciebie , mam 16 lat ;p też jestem szczuply i zastanawiam sie caly czas czy przybrac na masie czy zrobic opercacje , jak myślicie ?