Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13198
Bo trochę sporo kasy trzeba byłoby wydać, żeby kupić włoskie na cały rok z góry... niełuskane.
Łuskane można kupić nieważne w jaką porę roku, ale są mega drogie, poza tym smakują tragicznie, lub w ogóle. Kij tam ze smakiem, ale ogólnie są za drogie.
Będę wdzięczny za odpowiedzi :)
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13198
Pytam bo poza sezonem ciężko o orzechy włoskie ;)
A jeżeli już są to strasznie drogie. Mówię o niełuskanych.
Łuskane to jak już wspominałem.
Chyba że jesteście tak dziani że macie to w d. ;)
Zmieniony przez - Kwic w dniu 2010-12-04 20:50:53
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
8
Napisanych postów
334
Wiek
36 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
11443
Ja zasadziłem z cichacza dwa drzewa orzechowe przed blokiem, w sezoniem zbieram i ładuje komórke do oporu lub robie nocne akcje z chłopakmi z siłowni na plantacje orzechów. Mniej więcej starcza na rok.
Pewnie każdy kupuje regularnie ja płace za 200g juz łuskanych laskowych lub migdałów 5zł za 200g paczkowanych. Co daje 25zł za kilogram. pozdor
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
933
A może ktoś wie ile mniej więcej da rade wyłuskać orzechów włoskich z kilograma niełuskanych? Różnica cenowa jest ogromna 37vs10 zł za kilo. Więc może lepiej będzie kupować orzechy niełuskane i łuskać je samemu?