Chce sobie kupić cały sprzęt do domu a mianowicie ławeczkę, gryf i jakieś obciążenie. Tylko jeździłem po sklepach i jakoś nic nie widziałem ciekawego może wy macie jakieś ciekawe propozycje na tanie rozwiązania :D. Był bym wdzięczny jeśli pomogli byście mi znaleźć coś na allegro lub sami macie coś do sprzedania.
...
Napisał(a)
Witam
Chce sobie kupić cały sprzęt do domu a mianowicie ławeczkę, gryf i jakieś obciążenie. Tylko jeździłem po sklepach i jakoś nic nie widziałem ciekawego może wy macie jakieś ciekawe propozycje na tanie rozwiązania :D. Był bym wdzięczny jeśli pomogli byście mi znaleźć coś na allegro lub sami macie coś do sprzedania.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
witaj
ja robie sprzet an silownie i mam do sprzedania łąweczke uniwersalan regulowany kat siedzonka i kat oparcia i stojaki na sztange z regulowana wyskooscia lawka 170 i stoajki 150 jak jestes zainteresowany to pisz tutal albo lepiej na gg sie odezwij
ja robie sprzet an silownie i mam do sprzedania łąweczke uniwersalan regulowany kat siedzonka i kat oparcia i stojaki na sztange z regulowana wyskooscia lawka 170 i stoajki 150 jak jestes zainteresowany to pisz tutal albo lepiej na gg sie odezwij
...
Napisał(a)
Co myślicie o tej ławce: http://www.allegro.pl/item88393408_nr1_lawka_pod_sztange_hms_laweczka_skladana.html
Bo widze że dużo osób ją kupiło i same pozytywy?
Macie może jakiś sprawdzonych ludzi na allegro z ławkami gryfami i obciążeniem ?
Bo widze że dużo osób ją kupiło i same pozytywy?
Macie może jakiś sprawdzonych ludzi na allegro z ławkami gryfami i obciążeniem ?
...
Napisał(a)
takiej laweczki jak ta czy jakies inne z hipermarkrtu nigdy nie kupuj to wielki syf
jutro moze pojutrze bede mail foty mojej łaewczki to zobaczysz
Zmieniony przez - Kamil88 w dniu 2006-02-26 13:54:45
jutro moze pojutrze bede mail foty mojej łaewczki to zobaczysz
Zmieniony przez - Kamil88 w dniu 2006-02-26 13:54:45
...
Napisał(a)
ta co wkleiłeś to porażka taki sprzęt jest niebezpieczny zrobione to to z jakichś cienkich rurek i poskręcane na śruby tandeta. kup coś u kogoś na zamówienie nie żebym polecał tutaj kolegę wyżej bo niewiem jaki on sprzęt robi ale te robione na zamówienie są często naprawdę dobrej jakości no albo jak się trafi to na jakiejś wyprzedarzy sprzetu z siłowni był tu jakiś czas temu taki post gość sprzedawał używany sprzet hess czy york już nie pamiętam solidne ławki i było jeszcze chyba rok czy 2 gwarancji
...
Napisał(a)
Hej ja mam do sprzedania atlas moze bedzie zainteresowany. Tu mas zwiecej info https://www.sfd.pl/temat251617/
"Badz gotów zrobić więcej niż myślisz ze możesz zrobić"
"Dopóki walczysz jesteś zwyciezcą"
Polecane artykuły