Mam do sprzedania 2 nowiutkie książki - Kulturystyka System Joe Weidera + 6 plakatów do każdej z nich. Cena kompletu - 120zł. Możliwy odbiór osobisty na terenie W-wy. Kontakt na maila: [email protected] lub gg: 2731557 pozdrawiam i zapraszam do zakupu - jest to wspaniały podręcznik dla Każdego Kulturysty!!!
...
Napisał(a)
Witam serdecznie!
Mam do sprzedania 2 nowiutkie książki - Kulturystyka System Joe Weidera + 6 plakatów do każdej z nich. Cena kompletu - 120zł. Możliwy odbiór osobisty na terenie W-wy. Kontakt na maila: [email protected] lub gg: 2731557 pozdrawiam i zapraszam do zakupu - jest to wspaniały podręcznik dla Każdego Kulturysty!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)

Na allegro przy sprzyjajacych wiatrach mozna za 30zl kupic.Wiem bo sam kupowalem.
ZAMBO (old school bodybuilding)
Polecane artykuły