Szacuny
3
Napisanych postów
110
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
510
Witam serdecznie
Chciałbym żebyście podzielili się swoimi opiniami na temat kulturystycznych gazet, która jest według Was najlepsza i dlaczego. Chciałbym zacząć czytać takie gazety ale nie chce wydawać pieniędzy w błoto. Dlatego proszę o opinie i pomoc w wyborze najlepszej gazety. Ostatnio w sklepie dostałem Muscular development z przed 2 lat i perfect body. Tutaj już był lepiej bo była to gazeta z grudnia tamtego roku. Obydwie gazety były ciekawe, ale gazet jest dużo dlatego poszę o radę i opinie.
Szacuny
496
Napisanych postów
18907
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
65886
Były już takie tematy, poszukaj. Jak kiedyś czytałem KiF (przez kilka lat i była dość spoko, obecnie już z 3 lata jej nie kupowałem to nie wiem jak jest teraz) i kilka numerów MD też mam, tez fajne. Kup sobie po 1-2 numery różnych i sam zobaczysz która Ci przypasuje najlepiej. Sniper nie każdy lubi czytać na monitorze
Szacuny
2
Napisanych postów
834
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26196
Nie opłaca się żadnych gazet kupować, co druga strona to reklama, w większości tych rzeczy piszą jakieś leszczuchy co nie maja pojęcia o siłowni. Ja osobiście kupowałem tylko MD i tylko 10 egzemplarzy ale szkoda mi później kasy było na 2 artykuły które były ciekawe w tej całej gazecie, bo resztę można znaleźć w necie i do tego miałem ciągle Deja Vu jak ją czytałem... Inne gazety przeglądałem to też wszystko to samo albo jeszcze gorzej...
"Dieta to, to co trzeba, by być większym i lepszym"
Szacuny
43
Napisanych postów
3159
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
31158
Mean's Health to shit, czytalem 2 gazetki Means Healtha, pisza tam sporo bzdur. Przez co ludzie ktorzy nie maja wiekszego pojecia o silowi etc. moga zostac wprowadzeni w blad.