członek.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Czy ktoś z was używał hormon wzrostu w spreju. Jakie dawki używał, jakiej firmy i jakie efekty uzyskał?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chodzi mi o Grownth Hormon Spray firmy Max Muscle.
członek.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
hormon wzrostu w plynie ? co to jest suplement czy koks>? co mozna dzieki temu uzyskac?
...
Napisał(a)
jest to suplement ale jakie ma efekty to nie wiem..:<
Borsuk Kucharz
Borsuk Kucharz
...
Napisał(a)
gdzies czytalem ze nie jest to nic porywajacego gdyz czasteczka hormonu wzrostu jest dosc duza i nie przedostalaby sie do krwioobiegu przez sluzowke w ustach.
pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl
pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl
pozdrofka
lukx
http://www.lukx.com
...
Napisał(a)
heh male glupie pytanko czy po zazywaniu takiego hormoniku mozna cos urosnac w zwyz ???? czy to poprostu stymuluje tylko misnie do rosniecia ??
...
Napisał(a)
Ten "hormon wzrostu" w sprayu jesli tak to cos wogule mozna nazwac nic nie stymuluje poza wyobraznia.
Markus
Markus
...
Napisał(a)
Na pewno?
Zastanawiałem się nad kupnem...
Nie daje zadowalających efektów?
MaTEO
Zastanawiałem się nad kupnem...
Nie daje zadowalających efektów?
MaTEO
...
Napisał(a)
ja bym sie nawet nie zastanawial bo nie ma nad czym... szkoda pieniedzy lepiej kupic kreatyne, glutamine albo bialko. Jesli juz chcialbym poeksperymentowac to juz predzej bym sie skusil na HMB niz na ten hormon wzrostu w spraju.Nawet biorac to na chlopski rozum to to nie moze dzialac.Amen.
pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl
pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl
pozdrofka
lukx
http://www.lukx.com
...
Napisał(a)
wysylalem dzies podobna odpowiedz zaden gh w sprayu czy pod jezyk nie dziala nie dajcie sie oszukiwac gh dziala tylko wstrzykniety 191 lub 192 aminokwasowy .....
koza
koza
Polecane artykuły