...
Napisał(a)
Jak w pytaniu moze mijam sie zkims na ulicy lub szkole a nie wiem ze znim gadam na forum, pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie ma to jak trafić w datę
nie wiem, czy pisałem, ja jestem z Choszczna, ale już tam nie mieszkam
nie wiem, czy pisałem, ja jestem z Choszczna, ale już tam nie mieszkam
w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
...
Napisał(a)
slyszlem za w chodszcznie duzo jest karkow
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
...
Napisał(a)
jest paru naprawde duzych , 2 metry , 50 w bicu , moze z 50 z tego 2 zrobiło to bez koksu, ale ogólnie miasto pseudo gangsterki,na liczbe karków nie narzekamy, moze ktos ogladał jakis czas temu pod napieciem ?? o choszcznie......
...
Napisał(a)
choszczno fajne miasto, dobrze sie w nim mieszka
w sezonie koksy wyrastaja jak grzyby po deszczu
ale poza tym jest sporo osob ktore wytrwale daza do celu nie siegajac po saa (np ja czy basswood i wielu innych)
pzdr
w sezonie koksy wyrastaja jak grzyby po deszczu
ale poza tym jest sporo osob ktore wytrwale daza do celu nie siegajac po saa (np ja czy basswood i wielu innych)
pzdr
1
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
...
Napisał(a)
dlaczego?? moze byłes u nas na balach i w łep dostałes , całkiem mozliwe
...
Napisał(a)
jestem kobieta a fakt, nie bylam ale nie lubie choszczna ze wzgledow osobistych
...
Napisał(a)
ale dlaczego, bo mieszkam w choszcznie od 20 lat i mnie to denerwuje strasznie i cina69 dlaczego tak " nas" nie lubisz??????????????????
...
Napisał(a)
jestes z okolic choszczna? moze z barlinka ?
ale jak nas nie lubisz to my ciebie tez nie lubimy
ale jak nas nie lubisz to my ciebie tez nie lubimy
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
...
Napisał(a)
hehehehe jestem ze szczecina a nie chodzi o to, ze nie lubie calego choszczna, tylko o to, ze kiedys mialam tam od was faceta i okazal sie dupkiem
1
...
Napisał(a)
pewnie jakis kark..
siema choszczno, powiedzcie wesolemu zeby troche przykoksil, bo szwy na koszulce ma jeszcze cale
siema choszczno, powiedzcie wesolemu zeby troche przykoksil, bo szwy na koszulce ma jeszcze cale
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
Polecane artykuły