dużą retencję wody, obrzęki, podwyższone ciśnienie i przyspieszoną pracę serca lub nawet możliwy przerost jego lewej komory oraz możliwą ginekomastię. Większości tych skutków można zapobiec blokując receptory estrogenowe nolvadexem. Niestety dochodzą jeszcze do tego także skutki wywołane konwersją do DHT - trądzik, wypadanie włosów oraz możliwe zwiększenie ryzyka raka prostaty
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie w sprawie mety jak często wystepują te skutki uboczne ?
dużą retencję wody, obrzęki, podwyższone ciśnienie i przyspieszoną pracę serca lub nawet możliwy przerost jego lewej komory oraz możliwą ginekomastię. Większości tych skutków można zapobiec blokując receptory estrogenowe nolvadexem. Niestety dochodzą jeszcze do tego także skutki wywołane konwersją do DHT - trądzik, wypadanie włosów oraz możliwe zwiększenie ryzyka raka prostaty
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
....cykliczny temat "100 pytana do" . taka konkluzja : czy niedziala wyszukawarka ?
p.s pytania na poziomie -5
p.s pytania na poziomie -5
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
Najbardziej chodzi mi o te skutki
dużą retencję wody, obrzęki, podwyższone ciśnienie i przyspieszoną pracę serca lub nawet możliwy przerost jego lewej komory oraz możliwą ginekomastię
oczywiście brał bym nolvadex
dużą retencję wody, obrzęki, podwyższone ciśnienie i przyspieszoną pracę serca lub nawet możliwy przerost jego lewej komory oraz możliwą ginekomastię
oczywiście brał bym nolvadex
...
Napisał(a)
retencja jest zawsze(chyba ze chudy szczurek jestes co ma 50kg kosci i skory) podwyzszone cisnienie watpie(chyba ze sam juz masz wysokie to moze to poglebic) przerost lewej komory? ja mam i nienarzekam... a jak gino Ci wyjdzie przy metce to czas zakonczyc przygode z dopingiem a nolvy nei bierz od razu bo mija sie to z sensem...
...
Napisał(a)
Wzrost 184 waga 70 ciśnienie dobre na nic nie chorowałem poważnego , przerost lewej komory tzn ?
A gino da sie wyleczyć ?
to po jakim czasie nolvadex dopiero ?
A gino da sie wyleczyć ?
to po jakim czasie nolvadex dopiero ?
...
Napisał(a)
jak nie lapie Cie gino nolva zbedna, a tak oglnie to wiorek jestes przy tej wadze tyle wzrostu...
...
Napisał(a)
gino jak Cie sutki swedza lub pojawia sie guziolek wkracza wtedy nolva, a przerost lewej komory maja przewaznie sportowcy ktorzy albo wpip koksu jedza albo sportowcy ktorzy maja ciezkie i czeste treningi...
...
Napisał(a)
daj spokuj z pikawá
jak suty rwá po40-60mg novy przez pare(2-3) dni po tem po5 do konca
jak suty rwá po40-60mg novy przez pare(2-3) dni po tem po5 do konca
...
Napisał(a)
denerwuje mnie jak ktoś w mity wierzy.
to nie Grecja
to nie Grecja

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
Polecane artykuły