...
Napisał(a)
Mam pytanie jaki nacisk kładą tam na stójke, interesuje mnie jakaś sekcjia w kielcach albo częstochowie ale nie chcę ćwiczyć parteru wiem że u Krzyśka na początku są dwa treningi stójki i jeden parteru.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
sorry ale ja jestem zadeklarowana lesbijka
jeszcze nikt mnie za plecy nie zaszedl na treningu

jeszcze nikt mnie za plecy nie zaszedl na treningu

We gonna break
...
Napisał(a)
dobre masz informacje-2 razy stojka, raz parter... Na poczatku! Później moze sie to zmienic, np. 2 razy stojka, raz parter... najlepiej zadzwon i pogadaj kontakt masz na stronie www.a-f-c.pl
...
Napisał(a)
widze, ze szukasz klubu, w ktorym chcesz sie troche potrzaskac, lamac nosy na sparingach, zabijac sie... a pozniej byc mocnym na dyskotece:) zeby zaczac sie bic najpierw trzeba poznac technike, a zapewniam cie, ze to zajmuje duuuzo czasu... wedlug mnie obecnie stojka jest na mega wysokim poziomie... ale przyjdz i zobacz a sam sie przekonasz. no i spiesz sie bo nowa grupa ruszyla juz ponad miesiac temu!
...
Napisał(a)
flash.bang - fajnie to napisałeś ale zapewniam cię że wyrosłem już z zadym, a chce się zapisać bo wolę wydać parę złotych na trening niż na wódkę i jaranie, a pytam się o poziom stójki bo chce się czegoś nauczyć, a i mam zamiar iść do grupy marcowej bo dopiero od nowego roku będe mógł.
pozdro.
a nie orientujesz się czy ostanio doszli jacyś nowi bo nie chcę być w grupie zielony i czy dużo jest aktualnie ludzi w tej nowej grupie?
pozdro.
a nie orientujesz się czy ostanio doszli jacyś nowi bo nie chcę być w grupie zielony i czy dużo jest aktualnie ludzi w tej nowej grupie?
...
Napisał(a)
2 razy stojka, raz parter... Na poczatku! Później moze sie to zmienic, np. 2 razy stojka, raz parter...
flash bang gdzies sie chyba pomyliles
flash bang gdzies sie chyba pomyliles

We gonna break
...
Napisał(a)
Montana - jest duzo nowych ludzi w nowej grupie i zapewne w marcowej tez bedzie duzo osob-pewnie okolo 30. Dobre podejscie-zamiast pic i palic mozna potrenowac:) stojka, parter-polecam!
MKD - z czym sie mialem pomylic?
MKD - z czym sie mialem pomylic?
...
Napisał(a)
napisales ze pozniej moze sie to zmienic a jako przyklad podajesz to samo

We gonna break
...
Napisał(a)
łoooo ale mi sie poje**** :D na poczatku są treningi 2 razy w parterze a raz w stojce!(wiec Montana jednak masz zle informacje) a pozniej moze sie to zmienic np. na 2 razy stojka raz parter...
dzieki za zwrocenie uwagi:)
dzieki za zwrocenie uwagi:)
...
Napisał(a)
widze, ze szukasz klubu, w ktorym chcesz sie troche potrzaskac, lamac nosy na sparingach, zabijac sie... a pozniej byc mocnym na dyskotece:)
Nie wiem gdzie Ty to ujrzales w wypowiedzi kolegi scarface`a.
Nie wiem gdzie Ty to ujrzales w wypowiedzi kolegi scarface`a.
Grappling
Polecane artykuły