...
Napisał(a)
Który rodzaj odzywek białkowych będzie lepszy do stosowania rano oraz po treningu, białko szybkoprzysfajalne ( izolat, koncentrat...)czy jakiś mix różnego rodzaju białek o różnym czasie wchłaniania ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- PROCESY POWSTAWANIA SERWATKOWYCH ODŻYWEK BIAŁKOWYCH I ICH ANALIZA
- "jak powstaja odzywki wysokobiałkowe?"
- Jakie białko serwatkowe przy odchudzaniu, redukcji tkanki tłuszczowej?
- o proteinach bez ściemy (art z 09.2011, gazety SDW)
- Kilka Faktów i mitów o kreatynie i innych suplementach.
- Które białko wybrać?
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Obojetne. Jedno i drugie moze byc
Poza tym, jesli juz sie czepiac, to lepiej wyjdzie bialko serwatkowe po treningu/rano, anizeli kazeina i albumina. Jednak, ja bym sie tym tak nie przejmowal. Kieruj sie cena i smakiem

Poza tym, jesli juz sie czepiac, to lepiej wyjdzie bialko serwatkowe po treningu/rano, anizeli kazeina i albumina. Jednak, ja bym sie tym tak nie przejmowal. Kieruj sie cena i smakiem

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
w tych porach to lepiej na białko serwatkowe, Whey Protein Complex (masz tu koncentrat i izolat) Perfect Whey Protein (koncentrat,izolat,hydrolizat), cenowo stoją praktycznie tak samo, smakowo Olimp truskawka, Trec czekolada
1
żeby rosnąć to trza umić;)
...
Napisał(a)
ja tam i tak ostrowie pijam
tanio i jest
Zmieniony przez - HeBRa21 w dniu 2009-08-22 18:03:33

Zmieniony przez - HeBRa21 w dniu 2009-08-22 18:03:33
...
Napisał(a)
Ja się podepnę pod ten wątek :D
Planuję powrót do ćwiczeń siłowych, zamierzam na razie być na samej diecie. Być może z czasem zdecyduję się na jakieś odżywki. Mam w planach masę i mam pytanko w związku z tym. Czy odżywki białkowe i w ogóle jakiekolwiek mają wpływ na układ krążenia? Z góry thx za odp.
Planuję powrót do ćwiczeń siłowych, zamierzam na razie być na samej diecie. Być może z czasem zdecyduję się na jakieś odżywki. Mam w planach masę i mam pytanko w związku z tym. Czy odżywki białkowe i w ogóle jakiekolwiek mają wpływ na układ krążenia? Z góry thx za odp.
...
Napisał(a)
bialkowe raczej nie ale inne to zalezy jakie :)
...
Napisał(a)
Jakiego wplywu na uklad krazenia sie spodziewasz/badz chcesz zaniechac? Na czym polega problem?
Jest troche supli, majacych pewien wplyw na ukl. krazenia, jednak odzywka bialkowa do nich nie nalezy.
To nic innego, jak kotlet w proszku.
Jest troche supli, majacych pewien wplyw na ukl. krazenia, jednak odzywka bialkowa do nich nie nalezy.
To nic innego, jak kotlet w proszku.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Zmieniony przez - HeBRa21 w dniu 2009-08-23 10:05:55
...
Napisał(a)
Chodzi mi dokładnie o to czy taka odżywka białkowa czy gainer lub w ogóle odzywki sportowe wpływają na krzepliwość krwi. Miałam niestety przykre doświadczenia na tym podłożu-zbieranie się skrzepliny w płucach. Całe szczęście był to dopiero początek, i spotkało mnie to po hormonach, którymi byłam leczona. Teraz już tego świństwa nie biorę i nie zamierzam tego więcej tknąć, jednak obawiam się o krzepliwość, bo wiem czym grożą zakrzepy. Dlatego pytam jak to ma się do stosowania odżywek. Nie zamierzam stosować spalaczy bo akurat moim celem nie jest redukcja a przyrost masy, więc kieruję się raczej na odżywki białkowe czy gainery, choć oczywiście najważniejsza jest dieta. Odżywki bym stosowała tylko jako uzupełnienie białka, bo w posiłkach mam trochę kłopot z przyjmowaniem-produkty białkowe szybko mi się przejadają. :D
Zmieniony przez - FitnessOna w dniu 2009-08-23 13:50:55
Zmieniony przez - FitnessOna w dniu 2009-08-23 13:50:55
...
Napisał(a)
czy kotlet
lub ryż z kotletem ma wpływ na krzepliwość w twoim przypadku?
odżywka białkowa=kotlet w prochu
takie małe zobrazowanie tematu
zdr
lub ryż z kotletem ma wpływ na krzepliwość w twoim przypadku?
odżywka białkowa=kotlet w prochu
takie małe zobrazowanie tematu
zdr
Poprzedni temat
Suplementy na poprawę stawów, ścięgien i więzadeł. (wiem co ale nie wiem jakich firm)
Polecane artykuły