Który koks nie powoduje prostaty ?? (stworzenia sie tej choroby,powiększenia itp) a jeśli nie ma takiego to chociaż który najmniej powoduje taki skutek ??
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie odnosnie wszystkich koksów ...
Który koks nie powoduje prostaty ?? (stworzenia sie tej choroby,powiększenia itp) a jeśli nie ma takiego to chociaż który najmniej powoduje taki skutek ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Hax4u nic mi to nie mowi, to tylko opis z ktorego nic jednoglosnie dla mnie nie wynika, wolalbym jak to sie dzieje na schemacie konwersji metabolicznej enzymow.
Wiad, zalerzy jak dla kogo duzo, dawka dobra ale i zarazem bezpieczna, wedlug mnie niema sensu zaciasniac powiedzmy tej lini bezpieczenstwa i redukowac dawke o 100-200mg.
Pamietaj o wadze estra, jesli bijesz estryfikowany komponent to w rownaniu tak duze sumy nie wychodza.
Wiad, zalerzy jak dla kogo duzo, dawka dobra ale i zarazem bezpieczna, wedlug mnie niema sensu zaciasniac powiedzmy tej lini bezpieczenstwa i redukowac dawke o 100-200mg.
Pamietaj o wadze estra, jesli bijesz estryfikowany komponent to w rownaniu tak duze sumy nie wychodza.
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
zaden koks nie powoduje prostaty
i prostata to nie jest nazwa choroby

i prostata to nie jest nazwa choroby

...
Napisał(a)
Trenabol nie konwertuje do DHT a gdzies czytałem ze najbardziej powoduje prostate
...
Napisał(a)
nie mam prostaty ...dlatego sie pytam o koks który jej nie powoduje ..bo nie chce miec.
Nie konwertuje DHT również metanabol,winstrol,dianabol no i ten trenabol ... cos jest chyba nie tak bo w kilku postach czytałem ze własnie meta,trenabol,winstrol powodują rozrsot prostaty...
Nie konwertuje DHT również metanabol,winstrol,dianabol no i ten trenabol ... cos jest chyba nie tak bo w kilku postach czytałem ze własnie meta,trenabol,winstrol powodują rozrsot prostaty...
...
Napisał(a)
chłopie chyba nie wiesz czym jest prostata.
jeżeli masz takie podejście to zrezygnuj z koksów, bo każdy mniej lub więcej wywołuje szkody w orginiźmie.
rybki albo akwarium.
jeżeli masz takie podejście to zrezygnuj z koksów, bo każdy mniej lub więcej wywołuje szkody w orginiźmie.
rybki albo akwarium.
...
Napisał(a)
nie mam prostaty ...dlatego sie pytam o koks który jej nie powoduje ..bo nie chce miec.
łokurva

łokurva

1
P E R F E C T B E A S T
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!