...
Napisał(a)
W jakich proporcjach najlepiej to spożywać i gdzie można znalezc glukoze ? słuszlem ze w aptece jest do kupienia za ok 2,5 zł ktos cos o tym słyszał >?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no tak. zamiast dextrozy kup glukoze albo sok (winogronowy) chodzi o skoki insuliny.
a glukoza jak nie w aptece to ejst w spożywczych
jedz do porcji kreatyny ( jesli nie jesz jej na noc) ok 20-30 g
a glukoza jak nie w aptece to ejst w spożywczych
jedz do porcji kreatyny ( jesli nie jesz jej na noc) ok 20-30 g
...
Napisał(a)
glukoze mozna kupic w supermarketach za 2zl/200g/1 porcja 50g
ale mnie po glukozie otluscilo na maksa chciaz pozytywne dzialanie tez dalo sie wyczuc (kretka dawala wiecej mocy), wiec moze wcinac tauryne ktora wspomaga insuline i cos tam jeszcze robi i nie jest droga 16 zl/60g/1 porcja 1g.
ale mnie po glukozie otluscilo na maksa chciaz pozytywne dzialanie tez dalo sie wyczuc (kretka dawala wiecej mocy), wiec moze wcinac tauryne ktora wspomaga insuline i cos tam jeszcze robi i nie jest droga 16 zl/60g/1 porcja 1g.
...
Napisał(a)
no to jeśli ma sie tauryne + kreatyna to można brać kretke bez glukozy? Obawiam się właśnie otłuszczenia, co nie jest pożądane.
BeneK
...
Napisał(a)
biznonx jadel 50g :/ troche sporo... ja bym sie nie dziwil ze ie zatlusiclo :]
Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-05-14 07:59:07
Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-05-14 07:59:07
...
Napisał(a)
Zeby uzyskac wyrzut insuliny trzeba co najmniej 50g glukozy przy czym po pewnym czasie glukoza uposledza wydzielanie insuliny i lipa sie robi. Jak rano wcinasz kretke to z tauryna powinno wystarczyc bo wtedy tranportery kreatyny nie sa tak bardzo potrzebne a kretka i tak sie ladnie przyjmuje. A po treningu wchlanianie krety odbywa sie nie poprzez insuline i glukoza nic tu za bardzo nie zmieni.
Moglem tu namieszac bo nie jestem zadnym autorytetem w tej dziedzinie ale po moich doswiadczeniach z glukoza pieknie jej podziekuje.
Nastepny cyklon z krety to tauryna i moze ALA (nie jestem jeszcze przekonany do ALA)
Moglem tu namieszac bo nie jestem zadnym autorytetem w tej dziedzinie ale po moich doswiadczeniach z glukoza pieknie jej podziekuje.
Nastepny cyklon z krety to tauryna i moze ALA (nie jestem jeszcze przekonany do ALA)
...
Napisał(a)
W ostatnie pol roku 2 cykle kreatyny , po 7-8 miesiecznej przerwie od ostatniego cyklona.
W Listopadzie Kretka Trecka CreaPure z glukoza bez nasycania 5g kreatyna + 30-50g glukozy przed i po treningu.
Efekt + ~4kg + 1 cm biceps + 4cm w pasie
.
Uceszylem sie z tego 1cm w bicu bo od wrzesnia do listopada tez 1 cm w bicu zrobilem ale na sucho. 2 cm w 3 miechy - szok.
Potem kwiecien CreaPure Hi Tech te same dawki ale z nasycaniem i troche tauryny.
Efekt + ~4kg + 1 cm biceps + 3cm w pasie
.
I tym sposobem bez koksow (bo sie boje
) zrobilem 8 kg i prawie 3 cm w bicu, w pasie masakra dodatkowe 7 cm. No i sila +15kg na plaskiej.
Wygladalem jak misiek brakowalo mi 2 kg zeby 100 wazyc ,a teraz aeroby i - 1cm w bicu za to - 3cm w pasie
.
A wczesniejsze cyklony to krete zapijalem sokiem winogronowym z biedronki
, bo o glukozie nie wiedzialem za duzo. I efekty troche mniejsze ale tez mniej fatu, duzooo mniej
.
W Listopadzie Kretka Trecka CreaPure z glukoza bez nasycania 5g kreatyna + 30-50g glukozy przed i po treningu.
Efekt + ~4kg + 1 cm biceps + 4cm w pasie

Uceszylem sie z tego 1cm w bicu bo od wrzesnia do listopada tez 1 cm w bicu zrobilem ale na sucho. 2 cm w 3 miechy - szok.
Potem kwiecien CreaPure Hi Tech te same dawki ale z nasycaniem i troche tauryny.
Efekt + ~4kg + 1 cm biceps + 3cm w pasie

I tym sposobem bez koksow (bo sie boje

Wygladalem jak misiek brakowalo mi 2 kg zeby 100 wazyc ,a teraz aeroby i - 1cm w bicu za to - 3cm w pasie

A wczesniejsze cyklony to krete zapijalem sokiem winogronowym z biedronki

...
Napisał(a)
Właśnie mi chodzi żeby sie nie otłuścić szczególnie teraz na wakacje
Więc jeśli brałbym z tauryną to za wiele nie strace na efekcie działania?

Więc jeśli brałbym z tauryną to za wiele nie strace na efekcie działania?
BeneK
...
Napisał(a)
Zajrzalem w twoj profil dopiero teraz i jak masz 16 lat to musisz miec duze predyspozycje do tycia zeby sie otluscic. Wcinaj glukoze z umiarem z tauryna i nic ci nie bedzie.
Ja 8 godzin na tylku w pracy siedze to sadlo sie odklada. Lataj czesciej na panienki to bedziesz mial spalanie tluszczu na maksa.
Ja 8 godzin na tylku w pracy siedze to sadlo sie odklada. Lataj czesciej na panienki to bedziesz mial spalanie tluszczu na maksa.

...
Napisał(a)
Tłuszcz mi sie odkłada i to nieźle ale to jest spowodowane głównie genetyką
Moja mama ma to samo, tata też
Wierz mi, że robie co moge
Zmieniony przez - ben88 w dniu 2004-05-14 23:55:12

Wierz mi, że robie co moge

Zmieniony przez - ben88 w dniu 2004-05-14 23:55:12
BeneK
Polecane artykuły