Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
71
Witam biorę kreatynę już 2 miesiące. Rano w dni bez treningu i przed treningiem w dni trenujące. I kupilem cytruline.
Jak to połączyć? Wiem że cytruline przed treningiem.
I czy mogę w jednym shakerze z wodą wymieszać kreatynę i cytruline i spożyć wszystko razem? Czy muszę oddzielnie miarkę kreatyny i miarkę oddzielnie cytruliny?
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
71
A jeszcze jedno pytanko. Czy jak się spieszy i nie ma czasu w shakerze wypić kreatyny i cytruliny. To czy można miarkę prosto do buzi? Po kolei cytruline i kreatynę? I popić woda?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6089
Napisanych postów
74912
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
748328
Bardzo rzadko spotykane jest to, żeby nie można było połączyć w jednej porcji jakichś suplementów. Jak najbardziej można łączyć kreatynę z cytruliną. Zadając to pytanie sugerujesz nam, że nie wiesz co stosujesz i w jakim celu. Dlatego też sugeruję poczytać więcej informacji na ten temat w artykułach przedstawionych poniżej:
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11761
Napisanych postów
159693
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1231732
witaj. kiedys bylo sporo mitow na temat suplementow diety by nie laczyc np kreatyny a zminokwasami czy bialkiem, albo ze jej dzialanie w sąsiedztwie kofeiny jest ograniczone. Obecnie widizmy, że na rynku jest sporo stackow kreatynowych, czy przedtreningowek ktore w skladzie maja wiele roznych dodatkow od pomperow, poprzez kreatyne, beta-alanine i konczac na stymulantach. nie ma tutaj przeszkod aby stosowac wszystko w jendej porjci, czy po prostu wsypac do buzi i zapic woda. ja tak wiekszosc supli w malej obejtosci spozywam