...
Napisał(a)
Kreatyna powoduje rozrastanie się wszystkich mięśni w organizmie, a nie tylko tych trenowanych, powoduje więc także rozrastanie się mięśnia sercowego. Pierwsze kłopoty zaczynają się po kilku latach, zwykle od lekkiego migotania przedsionków.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
musi się tutaj wypowiedziec ktoś kompetentny bo jeden napisze, drugi coś doda i zaraz kreatyna będzie miała skutki uboczne na równi ze sterydami...
...
Napisał(a)
podaj źródło badań zamiast tu sensacje szerzyć ok ?
Zmieniony przez - MORDAD w dniu 2005-05-19 11:07:13
Zmieniony przez - MORDAD w dniu 2005-05-19 11:07:13
ciemność widze ciemność
...
Napisał(a)
o boze !!!!!!! wlasnie zaaplikowalem sobie pierwsze 5g !! ratunku !!!

...
Napisał(a)
Zródło: "Neurology" oficjalne pismo AAN, Amerykańskiego Stowarzyszenia Neurologów, jeśli ktoś chce to mogę podać konkretny numer i datę wydania (chyba sprzed kilku lat).
Z powodu , który wymieniłem (oczywiście nie tylko) kreatyna nie jest stosowana w leczeniu chorób nerwowo-mięśniowych (a przecież nadawałaby się idealnie skoro w większości tych chorób ilość fosfokreatyny na poziomie mięśni ulega zmniejszeniu).
Z powodu , który wymieniłem (oczywiście nie tylko) kreatyna nie jest stosowana w leczeniu chorób nerwowo-mięśniowych (a przecież nadawałaby się idealnie skoro w większości tych chorób ilość fosfokreatyny na poziomie mięśni ulega zmniejszeniu).
Polecane artykuły