Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1661
1. okolo 15%
2. 32 lata
3. 175 cm / 65 kg
4. ponad rok
5. masa
6. kreatyna z 10 lat temu
7.
8.nic nie stosowalem
9. +400kcal, b2,2 / t 1,2 / w okolo 3,5-4
10.
Witam, jaka kreatyne wybrac na pierwszy raz Monohydrat czy moze cos innego? I jakiej firmy by bylo najlepsze?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5954
Napisanych postów
74359
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
744674
Myślę, że nie ma co strzelać ile procent da nam suplementacja. Bez wątpienia podstawą kształtowania sylwetki, czy wyników sportowych jest dobrze dobrana dieta i solidny trening siłowy. Jeżeli nie będzie podstaw to suplementy mogą nawet nic nie pomóc, a jedynie stracimy pieniądze. Pierw trzeba zadbać o fundamenty, żeby wprowadzenie szczegółów miało sens.
Z tego też względu zapraszam Ciebie do działu odżywianie w celu analizy Twojej diety:
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14579
Napisanych postów
52733
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
398526
Witaj, Monohydrat jak najbardziej się sprawdzi Właściwie firma nie ma znaczenia większego, więc kieruj się ceną wybierając np. coś z AllNutrition lub SFD.
Bo na stronie sklepu pisze, ze jedna porcja (4 kapsulki) dziennie a to jest tylko 2,5g kreatyny
Moze lepiej by bylo
DT: 8cap rano / 8cap po treningu
DNT: 8cap rano
Moglo by byc cos takiego? Tak biorac opakowanie 400cap starczy mi na 7 tygodni
Zmieniony przez - Keczi w dniu 2022-01-15 16:17:04
Zmieniony przez - Keczi w dniu 2022-01-15 16:18:51
Jeżeli chodzi o dawkowanie to ja polecam 5g okolotrrmingowo i tylko w dzień treningowy. Ekonomoczniej wyjdzie też kreatyna w prochu. Polecam z allbutrition o smaku coli, jest na prawde spoko:)
Szacuny
31492
Napisanych postów
21922
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274976
Keczi
zle tutaj obliczlem opakowanie mi wtedy wyjdzie na 5 tygodni, wiec moglbym kupic jedno opakowanie 400cap i jedno 200cap
to moge tak dawkowac?
no wiem ze w prochu taniej ale capsulki wygodniejsze
Kreatyna jest tak tania że nie ma co się tak rozdrabniać z jakimś wyliczyniem czy starczy na tyle czy na tyle, kup proch w sklepie SFD 500g i przyjmuj w formie stałego nasycenia 5-6g każdego dnia bez znaczenia czy DNT cz DT i taki mozesz spożywac miesącami , tabsy wygodniejsze ale droższe i wiele osób ma problem z połknięciem tabsów bo jednak są dość duze
Szacuny
17651
Napisanych postów
131584
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1457906
Keczi
A jak radzicie sobie jak na przykład bierzecie 5g proszku że sobą to w coś przesypujecie czy bierzecie całą puszkę że sobą?
Byle jakie opakowanie się nada, po witaminie c jakimś innym suplemencie jak Ci się zmieści to i w opakowanie po kinder niespodziane możesz wsypać, jesli np po siłowni chcesz brać mozesz przygotowac sobie ją w domu w szejku jakimś czy całe opakowanie wziać, wsypać do buzi popić wodą i gotowe, poza tym po treningu nie musisz od razu na kreatyne się rzucać, mozesz do domu przyjechać i na spokojnie porcję przyjąć.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.