Szacuny
15
Napisanych postów
3009
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
54630
Jak w temacie bralem juz 2 produkty waszej firmy i z obu jestem zadowolony bylo to mono i TCM wiec pomyslalem zeby teraz sprobowac przez wielu zachwalanego kre-alkalyn. Lecz z tego co wiem dawkowanie rozni sie od innych kreatyn stad prosze o pomoc
wzrost 175
waga 73 kg
staz 2 lata
zazwyczaj bralem w DT "TCM"
4 caps naczczo i 4 po tren
DNT
3 naczczo i 3 w srodku dnia. Nie bawie sie w fazy ladowania itd tylko normalnie a cykl planuje na jakies 11 tyg stad chcialem wiedziec ile produktu kupic
Szacuny
6
Napisanych postów
222
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3697
Siema,
Ja jade cały czas na KreAlkalyn. Różnie dawkowałem, według mnie najlepiej sprawdziło się branie tej kreatyny tylko w dni treningowe. 2,5g przed treningiem i 5g po treningu. Lepiej zwiększyć dawke po treningu, zrezygnowałem z dni nietreningowych i dałem więcej po treningu. Tylko, że biore ją non stop 2 lata. pozdro
Szacuny
15
Napisanych postów
3009
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
54630
nie kupilem stad pytanie :) czyli Biniu uwazasz ze lepiej wydac na magna wsumie cenowo mniej kosztuje jak narazie staram sie testowac jaka forma kreatyny mi najbardziej odpowiada a że cenie sobie firme olimp i ich produkty stad moja decyzja. Skoro bym sie zdecydowal na Magna to dawkowac ją tak jak mono czy tcm ? chodzi o dawki bo reszte sobie dobiore wedle uznania;)
Szacuny
250
Napisanych postów
41358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
126209
jesli nie masz jeszcze KA to zdecydowanie celowalbym w Magna Power albo Orogenix (Biogenixa) - oba preparaty zbieraja swietne opinie dawkowanie MP jak na opakowaniu calkowicie wystarcza - no i oszczedzasz na suplementacji magnezem
Szacuny
116
Napisanych postów
758
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
18390
wladek0o - nie rób cyklu kreatynowego dłuższego niż 8 tygodni i to niezależnie od tego jaką kreatynę zastosujesz. Poza tym skoro z działania monohydratu byłeś zadowolony, to ja na Twoim miejscu zastosowałbym Olimp Creatine Mega Caps 1250 mg dawkując go zgodnie z zaleceniami na stronie producenta.
Co do Ciebie dyziu95, to wybierz albo Olimp Creatine Magna Power albo Olimp Creatine Mega Caps i stosuj jeden z nich (ten który wybierzesz zgodnie z zaleceniami na stronie firmy Olimp, czyli tu:
Szacuny
250
Napisanych postów
41358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
126209
przede wszystkim nic nie wiem aby KA pokazalo przewage nad mono a Magna Power jako jedyna pokazala tawowa
swego czasu byl duzy watek w Suplementacji gdzie Slawek Ambroziak dokladnie analizowal wszytskie badania na temat Magna Power - prosze przeszukaj aby go znalezc - warto !