Wczoraj zobaczyłem, że mój lewy Biceps poszedł do góry o jakieś 0.5cm jak nie mniej, zdziwiło mnie to, bo zawsze takie skoki kojarzyły mi się z zerwaniem/naderwaniem. Biceps wygląda zupełnie zdrowo, nic mnie nie boli, nie mam żadnych sinych "elementów", wizytę u lekarza mam zarejestrowaną dopiero za 2 tyg, a nuż ktoś z was miał podobnie, dzisiejszego dnia prowadziłem normalnie trening siłowy, nei ubyło mi ani siły ani wytrzymałości tego bicepsu. Zdjęcia moge dodać późną nocą.
...
Napisał(a)
Witajcie,
Wczoraj zobaczyłem, że mój lewy Biceps poszedł do góry o jakieś 0.5cm jak nie mniej, zdziwiło mnie to, bo zawsze takie skoki kojarzyły mi się z zerwaniem/naderwaniem. Biceps wygląda zupełnie zdrowo, nic mnie nie boli, nie mam żadnych sinych "elementów", wizytę u lekarza mam zarejestrowaną dopiero za 2 tyg, a nuż ktoś z was miał podobnie, dzisiejszego dnia prowadziłem normalnie trening siłowy, nei ubyło mi ani siły ani wytrzymałości tego bicepsu. Zdjęcia moge dodać późną nocą.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli byś uszkodził lub naderwał to na pewno byś o tym wiedział, bo pojawiłby się na pewno spory obrzęk No i na pewno nie byłaby to różnica tylko pół centymetra. Może po prostu rozwinął się mięśnie i te włókna przy skurczu przesuwają się dalej przez co powodują skrócenie tej głowy to znaczy takie efekt wizualny. Możesz wstawić zdjęcia ilustrujące ten problem i zaznaczenie co spowodowało twoje wątpliwości, niemniej jednak jeżeli masz takie podejrzenie że coś jest nie tak, występujący doskonale, ból po prostu coś co ci niepokoi to najlepiej podeszli do lekarza który zrobi badania i potwierdzi lub rozwieje wątpliwości
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
DJ_DoDoJeżeli byś uszkodził lub naderwał to na pewno byś o tym wiedział, bo pojawiłby się na pewno spory obrzęk No i na pewno nie byłaby to różnica tylko pół centymetra. Może po prostu rozwinął się mięśnie i te włókna przy skurczu przesuwają się dalej przez co powodują skrócenie tej głowy to znaczy takie efekt wizualny. Możesz wstawić zdjęcia ilustrujące ten problem i zaznaczenie co spowodowało twoje wątpliwości, niemniej jednak jeżeli masz takie podejrzenie że coś jest nie tak, występujący doskonale, ból po prostu coś co ci niepokoi to najlepiej podeszli do lekarza który zrobi badania i potwierdzi lub rozwieje wątpliwości
Ból ani nic właśnie nie wchodzi tutaj w grę, czuję się jakby te ramię było zupełnie sprawne, chodzi mi jedynie o ten aspekt wizualny, podsyłam zdjęcia.

...
Napisał(a)
Wszystko wygląda całkowicie normalnie. Nie masz czym się martwić, ale jeżeli masz wątpliwości to jeśli ma Ci to pomoc osiągnąć spokój wewnętrzny to udaj się do lekarza, który sprawdzi to badaniem obrazowym.
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Normalny biceps , nie widać tu nic niepokojącego :)
...
Napisał(a)
Badanie usg u lekarza pierwszego kontaktu od razu da Ci odpowiedz czy cos sie tam zadziało.
Polecane artykuły