...
Napisał(a)
Witam. Postanowiłem przystąpić do zadania, żeby przełamać mojego lenia, który mnie dopadł i nie chce odpuścić. Ostatnio trenowałem i trzymałem w miarę dietę w grudniu 2018r. Od tej pory lekko pisząc dominowało obżarstwo i lenistwo. Początkowo zamierzam głównie popracować nad mobilnością barków oraz lekko je rozruszać, żeby finalnie za 3 miesiące pokazać kuliste bary. Dodam, że moje barki pod względem genu to mizeria. Podpatrujcie i odwiedzajcie moją stronę zapraszam. Jutro wrzucę foto ( tylko bez podśmie....). Pozdrawiam.
3
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Nowy Konkurs! Bitwa na Ćwiczenia-No Pain no Gain!!!
- Konkurs: Biceps & Triceps-Start :3 listopad 2012-Wyniki s 19
- Konkurs Biceps & Triceps wg rutkow
- Super Konkurs-Krata Na Lato 2013
- Konkurs/Test-Poprawa Sylwetki z Hi Tec-Szerokie bary to jest to!!! III etap str 40
- Konkurs/Test - Poprawa Sylwetki - Szerokie bary wg kabo9
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Podsumowanie konkursu kuliste barki.
Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do wszelkiego typu suplementów, ponieważ nigdy nie odczuwałem jakiegokolwiek ich wpływu na mój organizm. Bazowałem na produktach naturalnych w postaci dobrych warzyw i owoców czasami dorzucałem omegę lub magnez.
Jeżeli chodzi o produkt ze stajni IHS w postaci kreatyny to był to naprawdę godny uwagi suplement. Zacząłem go stosować po dłuższej przerwie treningowej co zawsze w moim przypadku skutkowało przykurczami oraz zakwasami. Ku mojemu zdziwieniu bardzo szybko osiągnąłem zdolność do trenowania z większym obciążeniem a moim wyczynom nie towarzyszyły większe dolegliwości. Jedyną kontuzję jaką miałem to kontuzja łokcia tenisisty ale to historia na inną opowieść.
Jeżeli chodzi o dawkowanie to przyjmowałem po 6 tabletek dziennie. Jedyna niedogodność to to, że były to kapsułki i przełykanie ich sprawia małe kłopoty.
Dodatkowo IHS muszę pochwalić za bardzo dobry magnez, który jest w postaci płynnej i posiada bardzo przyjemny smak.
Podsumowując polecam kreatynę firmy IHS dla wszystkich sportowców uprawiających sporty siłowe. Forma mizeria ale barki trochę do przodu. Zdjęcie bez pompowania team natural.
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2021-01-03 22:31:29
Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do wszelkiego typu suplementów, ponieważ nigdy nie odczuwałem jakiegokolwiek ich wpływu na mój organizm. Bazowałem na produktach naturalnych w postaci dobrych warzyw i owoców czasami dorzucałem omegę lub magnez.
Jeżeli chodzi o produkt ze stajni IHS w postaci kreatyny to był to naprawdę godny uwagi suplement. Zacząłem go stosować po dłuższej przerwie treningowej co zawsze w moim przypadku skutkowało przykurczami oraz zakwasami. Ku mojemu zdziwieniu bardzo szybko osiągnąłem zdolność do trenowania z większym obciążeniem a moim wyczynom nie towarzyszyły większe dolegliwości. Jedyną kontuzję jaką miałem to kontuzja łokcia tenisisty ale to historia na inną opowieść.
Jeżeli chodzi o dawkowanie to przyjmowałem po 6 tabletek dziennie. Jedyna niedogodność to to, że były to kapsułki i przełykanie ich sprawia małe kłopoty.
Dodatkowo IHS muszę pochwalić za bardzo dobry magnez, który jest w postaci płynnej i posiada bardzo przyjemny smak.
Podsumowując polecam kreatynę firmy IHS dla wszystkich sportowców uprawiających sporty siłowe. Forma mizeria ale barki trochę do przodu. Zdjęcie bez pompowania team natural.

Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2021-01-03 22:31:29
...
Napisał(a)
Obecny :) 3mam kciuki !
Mój dziennik: http://www.sfd.pl/Dziennik_treningowy_fifi35__moja_walka_o_sylwetkę-t960315.html
Mój profil Facebook: https://www.facebook.com/#!/filip.perucki
...
Napisał(a)
Najwyższy czas Kerad !!!
masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html
...
Napisał(a)
Dokladnie 

Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
fifi35Obecny :) 3mam kciuki !
A do mnie nie wpadniesz ?

Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
Jak widać na załączonych obrazkach forma jest mizerna.Zdjęcie środkowe jest stare i to nie z okresu najlepszej formy. Brak zdrowego trybu życia oraz treningu siłowego i efekty są jakie są. Dodatkowo zauważyłem, że w poprzednim zdrowym okresie pomimo obciążenia czasowego spowodowanego treningiem, gotowaniem, pisaniem na blogu sfd miałem więcej czasu i byłem bardziej zorganizowany. Teraz siedzę na kanapie i nie mam na nic czasu. Żeby ten stan naprawić postanawiam:
1. Rozpocząć trening FBW w wariancie A,B 3x w ciągu tygodnia
2.Ustabilizować dietę z nastawieniem na redukcję
3.Zadbać o suplementację
4.Przyzwyczaić organizm do wysiłku po długim bezruchu
Plan treningowy:
Plan A
1.Podciąganie chwyt neutralny 3x6
2.Przysiad przedni 3x6
3.Wyciskanie hantli na ławce 3x8
4.Face pull 2x12
5.Deska 2xmax
Plan B
1.Pendlay row 3x6
2.Martwy ciag 3x6
3.Wyciskanie sztangi skos 3x8
4.Unoszenia bokiem na lince 2x12
5.Prostowanie na piłce (inna wersja prostowania z kółkiem) 2 x max
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2020-10-10 11:31:23
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2020-10-10 11:32:26
1. Rozpocząć trening FBW w wariancie A,B 3x w ciągu tygodnia
2.Ustabilizować dietę z nastawieniem na redukcję
3.Zadbać o suplementację
4.Przyzwyczaić organizm do wysiłku po długim bezruchu
Plan treningowy:
Plan A
1.Podciąganie chwyt neutralny 3x6
2.Przysiad przedni 3x6
3.Wyciskanie hantli na ławce 3x8
4.Face pull 2x12
5.Deska 2xmax
Plan B
1.Pendlay row 3x6
2.Martwy ciag 3x6
3.Wyciskanie sztangi skos 3x8
4.Unoszenia bokiem na lince 2x12
5.Prostowanie na piłce (inna wersja prostowania z kółkiem) 2 x max

Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2020-10-10 11:31:23
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2020-10-10 11:32:26
3
...
Napisał(a)
Kerad, w mordę, bardzo dobry plan
Tylko kucki i martwy jako pierwsze ćwiczenia bym wrzucił..

Tylko kucki i martwy jako pierwsze ćwiczenia bym wrzucił..

...
Napisał(a)
ajazyKerad, w mordę, bardzo dobry plan![]()
Tylko kucki i martwy jako pierwsze ćwiczenia bym wrzucił..![]()
Łamię schematy idę pod prąd bo tylko wiadomo co z prądem płynie.
...
Napisał(a)
Plan dobry to ten wykonany
.
A nie każde g**** pływa - ciężkie spada na dno.

A nie każde g**** pływa - ciężkie spada na dno.
...
Napisał(a)
Moją dietę redukcyjną ustaliłem na poziomie 2600kcal ( zapotrzebowanie mam na poziomie 3050kcal)
Podział makroskładników:
Białko 2g/kg -180g
Tłuszcze 1g/kg -90g
Węgle 2,9g/kg -267g
Jutro startujemy.
Podział makroskładników:
Białko 2g/kg -180g
Tłuszcze 1g/kg -90g
Węgle 2,9g/kg -267g
Jutro startujemy.
1
Polecane artykuły