SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Konkurs -Poprawa Sylwetki-Szerokie bary wg rutkow

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 41594

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49519 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385506
ja tez nie moge im sie oprzeć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 8064 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42757
Rutkow widze że schab pieczony też wliczasz do kalkulatora jako świeży , coś mi sie wydaje że ktoś źle wstukał tam te kcal bo wychodzi za dużo chyba..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49519 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385506
jak go kupowałem był swieży , powiem ci ze wlasnie to co wbijam w kalkulator zgadza sie z tym co na necie znalazłem bo w tym kalkulatorze jest kilka opcji i inne sa mniejsze kalorycznie i na necie jak szukałem to ta akurat opcja mi sie zgadzałą

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2014-03-21 22:55:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 8064 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42757
Ja też troche szperałem po necie bo te kcal z kalkulatora nie są do końca wiarygonde ale zawsze wybierm tą opcje najmniej kaloryczą .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49519 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385506
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 550 Napisanych postów 7987 Wiek 47 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 99207
Jesli do wyliczen bierzemy schab surowy, pieczemy, i zjadamy w calosci przygotowana porcje - to wszystko sie zgadza. Gorzej gdy ja np. pieke 2kg schabu i kroje pozniej sobie porcje - gdybym go wowczas wazyl - trzeba brac schab pieczony, bowiem ma zupelnie inny sklad makro juz. Osobiscie, nie waze i nie licze, wiec mnie za jedno ;)

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/_DT_Xzaar._Triathlon,_cel_Double_IronMan_2017_-t1018057-s340.html

Cele 2016:

1. Sieraków Triathlon dystans 1/4 IM - http://triathlonsierakow.pl - 28.05.2016 - 02:34:12
2. Challenge Venice dystans IM - http://www.challenge-family.com/challenge-venice/ - 05.06.2016 11:47:48
3. Challenge Poznań ME dystans IM - http://challenge-poznan.pl - 24.07.2016 11:35:22
4. Ironman 70.3 Gdynia - http://ironmangdynia.pl/pl/ - 07.08.2016

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 9906 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 174402
Ja tam zawsze przyjmuję, że mięso w trakcie pieczenia traci ~25-30% swojej masy początkowej. W przypadku schabu to działa. Kuraka mniej więcej też. Oczywiście zależy od kawałka mięsa etc, ale na scenę raczej na dzisiejsze debiuty nie wychodzimy

Nawet kiedyś doszło do tego w czasie świąt, że rodzina piekła schab, a ja zgadywałem ile ważył przed pieczeniem. Pomyliłem się o 10g na 1,5 kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 239 Napisanych postów 9129 Wiek 46 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130480
a ja teraz robię mięcho w taki sposób, że paruję 1kg surowego mięcha, dzielę mniej więcej na 3 części i ma mi starczyć na 3 dni - nie bawię się już w odmierzanie na porcje

KREW POT I ŁZY TYLKO NA TO NAS STAĆ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49519 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385506
Ja robie tak ze kupuje porcje , kroje go, piecze w piekarniku i potem waze , wiec juz sam nie wiem co mam wpisywać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 8064 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42757
rutkow
Ja robie tak ze kupuje porcje , kroje go, piecze w piekarniku i potem waze , wiec juz sam nie wiem co mam wpisywać


Huston mamy problem Ja też waże prawie zawsze mięso po obróbce .
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Konkurs -Poprawa Sylwetki-Szerokie bary wg kuba_n

Następny temat

Konkurs -Poprawa Sylwetki-Szerokie bary wg rkarpinski

WHEY premium