"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.
Szacuny
244
Napisanych postów
9129
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
130480
jak przychodzi Ci wciąganie tak dużej ilości węgli, pytam bo za chwilkę sam wchodzę na dietę high carb i cały czas zastanawiam się jak to będzie wyglądać u mnie bo z rozpiski wychodzi mi około 400g
Szacuny
13
Napisanych postów
11262
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
109635
Luk_aszz- Witaj kolego!!wpadaj jak najczęściej
kuba_n- siemka!Wydaje mi się,ze nie wcinam aż tak bardzo dużo węgli,ale trochę jest i czasem bywało ciężko,czasem lżej,zależy od dnia,teraz dodałem do treningu trochę aerobów i czuć jak pięknie metabolizm pracuje
Szacuny
24
Napisanych postów
9408
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
85038
kuba_n
jak przychodzi Ci wciąganie tak dużej ilości węgli, pytam bo za chwilkę sam wchodzę na dietę high carb i cały czas zastanawiam się jak to będzie wyglądać u mnie bo z rozpiski wychodzi mi około 400g
powodzenia (fajna siłka)
ja czasem teraz 500g wciągam i chodzę głodny Pamiętaj, że węgle nakręcają metabolizm przez co będzie Ci łatwiej jeść więcej
Dawid wyciskasz zza karku? Nie boisz się kontuzji?
Makaron 100g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g
Oliwa z oliwek 15g
Posiłek nr 3 14:30
Makaron 100g
Oliwa z oliwek 15g
Posiłek nr 4 17:30
Makaron 100g
Oliwa z oliwek 15g
Posiłek nr 5 20:30
Makaron z pszenicy durum 120g
Makrela wędzona 100g
Masło orzechowe light Felix 25g
Posiłek nr 6 22:30
Ser twarogowy chudy 125g
Orzechy laskowe 30g
Dieta trzymana jak być powinnojutro planuje zrobić mielone z piersi kurczaka
xmejux- Znam konsekwencje tego ćwiczenia,ale myślę,ze robię go tak dobrze,ze nie powinien mi zaszkodzić dieta ostra musi być
marsyl1976- Dzieki zapraszam! co do placków hmmm nie chce mi się bawić w jakieś placki,myślę,ze takie śniadanie wyjdzie mi na lepsze bo mam aktualnie za wysokie ambicje żeby placki robić jem pierw płatki i potem pochłaniam jaja
archibald 68- 1.Trening rozpoczynam rożnie,zależy jak mam szkole i inne obowiązki,mniej więcej są to godz 12,15:30,18
2.Czy jeść to samo hmm zmieniam ryz na makaron,kasze,ryby tez zmieniam czasem,warzywa ciągle,ale myślę,ze taka dietę będę stosował do końca konkursu.
3.Jedyne co to kończę brać jablczan kreatyny,jakieś 2 tyg zostało.