...
Napisał(a)
jakby co wywal ćwiczenia na ręce rób aero dla pewności wolne machaniae tez starczy na orbim
...
Napisał(a)
Zestaw Promocyjny nr 2 x45 zaliczony (udka bolały strasznie). Po zestawie lekkie mdłości, ale poszłam biegać. Zrobiłam nawet ze 3 interwały, reszta lekki trucht. W sumie wyszło ok. 40 min biegu.
...
Napisał(a)
Ścięło mnie z nóg po raz drugi dzisiaj. Pojawił się "helikopter" w czasie snu. Mam okropne mdłości i ból głowy, do tego dreszcze z zimna. Wypiłam dodatkową kawę z dużą ilością oleju kokosowego - chwilowo mnie rozgrzało, ale po gorzkiej kawie nasiliły się mdłości i doszło odbijanie.
Tylko bym spała. Jak ja znalazłam w ogóle siły, żeby ćwiczyć? Wszystko inne w domu "leży i kwiczy". Nie chce mi się nawet prania wstawić.
Po wodzie też mi niedobrze i nie mogę na nią patrzeć.
Tylko bym spała. Jak ja znalazłam w ogóle siły, żeby ćwiczyć? Wszystko inne w domu "leży i kwiczy". Nie chce mi się nawet prania wstawić.
Po wodzie też mi niedobrze i nie mogę na nią patrzeć.
...
Napisał(a)
może gorąca woda?
Zmieniony przez - agatha38 w dniu 2014-06-17 22:09:58

Zmieniony przez - agatha38 w dniu 2014-06-17 22:09:58
...
Napisał(a)
Chciałabym - muszę na juro się poszykować i obiad dla rodziny też.
...
Napisał(a)
Dobra - michy wklejam, idę się myć i spać. W tym czasie się łosoś na parze zrobi.
Dobranoc.
Zmieniony przez - porandojin w dniu 2014-06-17 22:39:03
Dobranoc.

Zmieniony przez - porandojin w dniu 2014-06-17 22:39:03
...
Napisał(a)
Iza, życzę SIŁY!! Już końcóweczka, dasz radę 

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
Poprzedni temat
Kto kłamie w spamie :-D
Następny temat
Konkurs/Leah/podsumowanie17
Polecane artykuły