...
Napisał(a)
ja mialam podobnie wyjadlam takie swieze skwareczki :D Iza trzymaj się już dużo nie zostało
...
Napisał(a)
Dzień 5
76
Dzisiaj to tak, jakby się na mnie uwzięło wszystko - rano musiałam coś ogarnąć i nie zdążyłam zjeść śniadania, potem zaczęłam maxy i przybyli goście, więc po maxach w MC poszłam się przywitać i potem mi się już nie chciało podejść do maxów w Wyciskaniu na Barki, ale się zmusiłam. Po wszystkim zwlekałam z decyzją, czy iść sobie pobiegać (przebiegłam 4km w 25min). W rezultacie śniadanie zjadłam o 13:15 (prawie dieta IF mi ostatnio wychodzi), a teraz czekam znowu na kuriera i dopiero wieczorem zrobię Zestaw Promocyjny GPP (o ile takie istnieje).
Przebieg treningu:
Rozgrzewka - standardowa, ale w lekkim wydaniu.
MC max
10x32kg
8x40kg
6x48kg
4x55kg
2x62kg
1x70kg
1x75kg
1x80kg
1x85kg
1x90kg
1x95kg
0x100kg
przerwa 4 min
1x100kg
0x105kg
0x102kg
Przy próbie 105kg nie drgnęło, a przy 102kg zaczęłam robić "koci grzbiet", więc zakończyłam.
Wyciskanie na barki max
10x14kg
6x16kg
3x19kg
2x22kg
1x26kg
1x29kg
0x31kg
0x30kg
Teraz widzę, że coś poknociłam z rozpiską. Jak będę mieć jakieś siły w pn lub wt to może jeszcze raz podejdę.
W trakcie maxów przy MC poczułam się wściekle głodna. Zdaję sobie sprawę, że dziewczyny z 100kg to przysiady robią, ale dla mnie sukces, nie sądziłam, że się dzisiaj tyle uda. Nakręciłam sobie nawet filmik, żeby potem sprawdzić, czy się nie wyginam. Niestety jest na tel. i nie umiem go przerzucić, ale przy najbliższym spotkaniu z osobą bardziej kompetentną niż ja (np. Ann) będzie do wglądu.
W wyciskaniu nie ma progresu niestety, nawet powiedziałabym, że było ciężej niż kiedyś.
Zmieniony przez - porandojin w dniu 2014-06-13 14:02:09
...
Napisał(a)
Wow o 30 kg prawie więcej podniesiesz. Szacun ;D
Misja na Rok 2014: Być zwyciężcą. (Prawdziwy zwyciężca według mnie to ten który pokona samego siebie czyli zarazem najmocniejszego i najsłabszego przeciwnika jakiego tylko może spotkać)
KONKURS : http://www.sfd.pl/Konkurs_/_Tamaqucci-t1015638.html
OBECNIE : http://www.sfd.pl/[Fit]DT_Tamaqucci-t1031280.html?master=1#post5
...
Napisał(a)
poczekajcie, poczekajcie - najpierw niech ktoś kompetentny zobaczy filmik i technikę oceni, bo się okaże, że właściwie to robię tylko z 40kg
o rany - mogłam najpierw pokazać filmik komuś, a potem pisać, bo mi głupio normalnie
wjechałyście mi na ambicję - idę zrobić Zestaw Promocyjny x180 i GPP, którego miało nie być zrobię (a padam na ryjek co chwilę, bo ciśnienie mi spadło)
o rany - mogłam najpierw pokazać filmik komuś, a potem pisać, bo mi głupio normalnie
wjechałyście mi na ambicję - idę zrobić Zestaw Promocyjny x180 i GPP, którego miało nie być zrobię (a padam na ryjek co chwilę, bo ciśnienie mi spadło)
...
Napisał(a)
Pora walczysz niesamowicie , gratulacje
...
Napisał(a)
Iza ja też Ci zaspamuję - SZACUN
...
Napisał(a)
W MC chodzi o podniesienie mawet jak nietechniczne ale podniesione i... odlozone to zaliczone
...
Napisał(a)
Obli - przesyłam właśnie filmik na youtuba, to dam Ci na priv linka, bo mnie to bardzo spokoju nie daje
Poprzedni temat
Kto kłamie w spamie :-D
Następny temat
Konkurs/Leah/podsumowanie17
Polecane artykuły