Waga: 63
Wzrost: 170
Obwód klatki: 98
Obwód ramienia: 28
Obwód talii: 73
Obwód uda: 58
Obwód łydki: 35
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 23%
Aktywność w ciągu dnia: 4 razy w tygodniu przeciętnie 6 godzin na wykładach w pozostałe dni wolne od zajęc.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 3 razy w tyogdniu siłownia oraz 30 min aero po siłowni. W dni wolne od siłowni 45 min aero.Jeden dzień wolnu od ćwiczeń.
Odżywianie: Przed wakacjami przeprowadziłam 2 miesięczna diete CKd. Jednak z powodu choroby w wakacje mój sposób odżywiania uległ zmianie. Brak apetytu spowodał, że Jadłam 2/3 posiłki dziennie.Nie wyglądały one zdrowo.Słodyczy nie jem.Często zdarzały się wypady na kebaba lub innego typu fast foody.Mało owoców , mało warzyw. Czas to zmienić :)
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: Nie choruje na alergie oraz nie zauważyłam negatywnej reakcji organizmu na witaminy czy inne suplementy. Lubie warzywa, owoce, nabiał. Generalnie nie przepadam za mięsem , ale kurczaka już nauczyłam sobie zrobić tak, aby mi smakował. Z rybami gorzej, ale można je przecież zastąpić innym produktem pogatym w białko.
Stan zdrowia: Stan zdrowia oceniam na bardzo dobry.
Preferowane formy aktywności fizycznej: Planuje 3 razy w tygodniu siłownie po niej 30 min aero oraz w pozostałe dni 45 min aero.Mam dostęp do siłowni oraz orbitreka.W wolnym czasie chodze na basen.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Suplementy, które stosowałam wcześniej to białko. Przeważne firmy Sports One (bio-iso whey protein). Obecnie już je zakupiłam. Do tego omega 3, Tse, Witamy. Dodatkowo brałam aspargin i wapno po 1000 mg w tabsie:)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Możliwe jest wprowadzenie suplementów redukcyjnych.Po ostatniej mojej redukcji zostało mi Tse jednak uważm, że nie jest to konieczne.
Stosowane wcześniej diety: CKD
Jeśli jesteście zainteresowani pomocą to prosze o odpowiedź. Diete już sobie ułożyłam. Prosze tylko o poprawki. Odpisze jeśli ktoś będzie chętny do pomocy. pozdrawiam