...
Napisał(a)
ZZ pewnym powodów będę musiała zrezygnowac z ponad godiznnego treningu, który ćwiczyłam od 5 miesięcy... Poza tym mam dosłownie zerową aktyność fizyczna, jak bardzo zmieni się moje zapotrzebowanie? ile kalorii na + oczywiscie mniej wiecej to bedzie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Program komputerowy do treningu Aerobicznej Szóstki Weidera
- WODYN / BLOG 2 - do przodu po trupach konwencji
- Spalanie tłuszczu i dolna część brzucha jak zacząć?
- Przysiad z przysłowiowym palcem w doopie - żadnych wymówek Panowie i Panie
- [art] O treningu siłowym prawie wszystko
- Paszkos244 - spampost numer 2 + przepisy kulinarne
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z wosku sobie wywróżyłem, że ma 17 lat, 76 kg wagi, 190 wzrostu i ćwiczy z Chodakowską. Z kolei z fusów od herbaty mogę wywnioskować, że strata ta spowoduje przyrost 24 kg w ciągu następnych 3 miesięcy. Nie musisz się jednak martwić, bo spotkasz ukochanego i w przyszłym roku zajedziesz w ciążę, co będzie skutkowało urodzeniem trojaczków sześciojajowych w kwietniu 2017 roku. :)
2
...
Napisał(a)
Mądrzy panowie ;] No tak ...
Co do kalorii, to http://www.calculator.net/calorie-calculator.html?ctype=metric&cage=28&csex=f&cheightfeet=5&cheightinch=10&cpound=160&cheightmeter=170&ckg=72&cactivity=1.55&printit=0&x=61&y=10 to dobry kalkulator. I po prostu wejdz na bilans 0. I zobacz co się dzieje.
Co do kalorii, to http://www.calculator.net/calorie-calculator.html?ctype=metric&cage=28&csex=f&cheightfeet=5&cheightinch=10&cpound=160&cheightmeter=170&ckg=72&cactivity=1.55&printit=0&x=61&y=10 to dobry kalkulator. I po prostu wejdz na bilans 0. I zobacz co się dzieje.
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
shinigamiZZ pewnym powodów będę musiała zrezygnowac z ponad godiznnego treningu, który ćwiczyłam od 5 miesięcy... Poza tym mam dosłownie zerową aktyność fizyczna, jak bardzo zmieni się moje zapotrzebowanie? ile kalorii na + oczywiscie mniej wiecej to bedzie?
Koleżanko, nie ma żadnych podstaw ( szerszej informacji ) na Twój temat aby można było sprecyzować klarownie jakąkolwiek sugestię. Nie da się na tak zwany oślep wskazać Ci właściwy kierunek. To jest zależne od Twojego celu.
1
...
Napisał(a)
Podaj swoje wymiary.Zapotrzebowanie możesz obliczyć w kalkulatorze żywieniowym na potreningu.pl.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
@blue_hope dzięki ;) patpat @dudee mam 1,65 m i ważę... ok 35 kg (wiem, wiem- choroba, na szczęście juz trochę wraca :) ) ale zastanawiam się jak to jest kalorycznością, gdyż wszyscy mówia ze powinnam dodawac 100-200 tygodniowo a to bardzo wolno...
...
Napisał(a)
Policz zapotrzebowanie i do tego dorzuć 500 kcal. Zobaczysz po 2 tygodniach, czy coś ruszyło.
...
Napisał(a)
Osobiście bym proponował zacząć od tych klasycznych 100-200. Dla przeciętnej kobiety te 300 kcal, to jeden mały posiłek. Przez ten czas można poobserwować reakcję swojego organizmu i dobierać elastycznie kompozycję posiłków, rotować swoimi makro - tu głównie węglowodany i dopasowywać się mentalnie do zmienionej rozpiski. :]
Polecane artykuły