Szacuny
8988
Napisanych postów
29249
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
722343
Kondzio pracowicie spedził miniona sobotę-dwa staarty w jeden dzień-dwa zwycięstwa i dwa rekordy.
przed południem -pierwsze miejsce i rekord Polski w Miedzynarodowym Pucharze Polski-wyciskanie z zatrzymaniem sztangi na klacie(podobnie ,jak u nas w konkursie) wynik 210 kg
po południu byly drugie zawody: Noc Tytanów-wyciskanie lęząc juz bez zatrzymaia-wynik 230 kg-rekord życiowy przy wadze 118 kg(Kondzio trenuje teraz bardziej kulturystycznie-waga mu spadła 8 kg a siła wzrosła)
Zmieniony przez - masti w dniu 2014-12-14 07:14:14
Szacuny
84
Napisanych postów
6679
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
20906
Dzieki Masti ża informacje aczkolwiek wyniki jeszcze do rewelacyjnych nie należa "jeszcze" :) Dodam od siebie że bardzo cieżko pogodzić te 2 dyscypliny sportu kosztuje mnie to bardzo dużo pracy teorytecznie gdy spada waga spada również siła ;/ Trzeba mieszać trennigi kulturystyczne z siłowymi nie jest to łatwe . Dwa starty w ciągu jednego dni w odstepie 2 godzinym są poporstu masakryczne dawno nie czułem się tak zajechany .Najblizsze godziny prawdopodbnie spedzę w łóżku uzupelniajac płyny bo skurcze od rana łapią mnie wszedzie ale dodam że było warto . Zobaczymy ile uda mi się zrobić jeszcze trenując w ten sposób .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Szacuny
84
Napisanych postów
6679
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
20906
Mówie może wyniki nie są jakieś mega ale mnie satysfakcjonują zwłaszcza po mojej kontuzji ciesze się żę wogole moge podnosić cokolwiek :) Zreszta Piotrek byłeś przy tym wiesz że łatwo nie było ale wizyta w barze pomogła :D