Szacuny
4
Napisanych postów
593
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4185
SZybki... hm... powiedzialbym ze za***iscie szybki. Rozmawialem z nim o tym niedawno o o tym czego sie dowiedzialem postanowilem podzielic sie razem z wami.
Moze troche o nim. Jest wysoki ok 195 cm, wazy....... kolo 40kg, nie prubujcie nawet go sobie wyobrazic. Wszyscy z kumplami mamy z niego zawsze zwale, ale to tylko tak sobie. A najlepsze jest to ze je on w ciagu dnia naprawde duuuuzo, sniadanie zazwyczaj cienko prawie w ogole, w szkole zje hamburgere pizze, tony wefelko i batonow, na obiad je wszystko co sie da, oprucz ziemniakow... Hm.. Duzo pije (nie wody of coz) piwo litrami (hehe no tak.. Zlaty Hrad RULEZ ;P), nie wiem czy to wazne ale tez pali no tak paczka na dwa dni. Mowil mi ze w swieta potrafi przytyc nawet 5-7 kilo (przez 4 dni!!!) i oczywiscie potem wszystko zrzuca, a w ogole nic nie cwiczy, na zajecia sportowe tez nie chodzi, najczesciej siedzi przy kompie w kafei i gra, albo pije (:P). No to jak ktos chce jego diete to sie dopytam, i ewentualnie przesle (BUAHAHAHAHAHAA). Pisze to bo ciekawie czasami o takich wypadkach pogadac, koles caly czas je pije nic sie nie rusza i jest bardziej chudy od wieszaka. A zeby bylo smieszniej to ma siostre w gimnazjum waga ciezka okolo 50kg (w gimnazjum). To na tyle.
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
wiesz co? ******lisz jak połamany. Nie ma ludzi którzy przy 195 cm ważą 40 kg. Popatrz na dziewczyne ktora ma 155 cm wzrostu i jest delikatnej budowy. Ona waży co najmniej 40 kg, a nie chlopak, który ma prawie 2 metry. Puknij się w ten głupi łeb i nie gadaj bzdur
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
sorry, moze troche za ostro zareagowalem
a też mam znajomego, który przy 198 cm wzrostu waży 65 kg ( czyli o ponad 1/3 więcej niż twój ). jak poszedł na komisję wojskową, to dostał kategorię D. Powód - cherlawość... Gostek wygląda jak chodzący szkielet
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
3
Napisanych postów
420
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4097
No może nie aż tak ale mój kuzyn przy 190cm waży 58kg i ja myślę, że chudszego już nie ma??? A co dopiero twój kumpel, ku.rwa myślałem że jestem lekki, ale ważę 2 razy tyle co on????
Szacuny
34
Napisanych postów
14568
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
53165
Może się czujesz dobrze ale 57 kilo to ważą twoje kości a gdzie mięśnie ??? pytam się gdzie ??? wygląda na to że ty ledwo chodzisz.
Ja waże 62 i jestem chudy.
POZDROWIENIA (uważaj na silne wiatry )
"Wole znak <wstęp wzbronony> niż <wyjścia nie ma>"