...
Napisał(a)
Uważam, że jego podpis narusza pkt7 regulaminu, cyt."Specjalista w dziale suplementacja pod panowaniem Keśka teoretyka działu suplementacja, praktyka w dziale doping".
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pomylka wiec,w Valladolid jest taki sam park z palmami i pawiami co spaceruja na alejkach,,,czekoladki?-no,wole blondynki,ale,,,,
Kara smierci dla zbrodniarzy!
Kara smierci dla zbrodniarzy!
...
Napisał(a)
Kolega bulmastif zmienił go 30 mnin temu
Jeśli moja wypowiedz Ci pomogła, prosze zagłosuj Naszego nowego moderatora Zwierza
Jeśli moja wypowiedz Ci pomogła, prosze zagłosuj Naszego nowego moderatora Zwierza
...
Napisał(a)
A co wy nagle taką nagonke robicie na Bulmastifa???
To ze sie kłóci z keskiem to wyłącznie sprawa ich 2.
KAIN
Minister spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB
"The ground is my ocean, I'm the shark, and most people don't even know how to swim."
To ze sie kłóci z keskiem to wyłącznie sprawa ich 2.

KAIN
"The ground is my ocean, I'm the shark, and most people don't even know how to swim."
...
Napisał(a)
Niby sprawa ich dwóch, ale towarzystwo wzajemniej adoracji (czyt. BULMASTIF, Zwierz, Redrum i Wariat) jedzie po Keśku równo. Szczerze mówiąc to mam głęboko w d... to całe zamieszanie, ale skoro już się czepiamy detali.. poza tym przykro mi, że kolejny zawodnik (po Słodku, Xenie, Fabio, Xmenie, 55555 i reszcie) może zniknąć z forum.
...
Napisał(a)
Fabio jest
A reszta wydaje m sie po prostu nie ma czasu na internet i tyle.
KAIN

A reszta wydaje m sie po prostu nie ma czasu na internet i tyle.
KAIN
...
Napisał(a)
o Fabio też raz pojechali (chyba Jagnik o ile mnie pamięć nie myli) i po 5x5 też, więc nie wchodzi tutaj. Zresztą co ja ci tu będe pisał, sam wiesz dobrze o co chodzi.
...
Napisał(a)
a jaka prawda jest to ja wiem bardzo dobrze i chyba sie nietorzy domyslaja czego ale nie bede sie rozpisywal oco chodzi
[_^AjAk^_]
Moderator dzialu odzywki znaczy Suplementacja
a i mialem jeszcze taki dzial Ring
a teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja
www.kesiek.prv.pl<<<----sprawdz to!

[_^AjAk^_]YoYo ajak
a tutaj są kaczki http://www.insomnia.pl/temat87594/ moja oficjalna strona http://www.kesiu.existonline.com
...
Napisał(a)
O banie dla Boruty, podczas mojej nieobecności, nie wspominając. Esco też już niechętnie i rzadko pisze. A wszystko przez pewnych "manipulatorów"..
...
Napisał(a)
ale chyba niedlugo do tego dojdzie ze porady bedziemy sobie na gg omawiali miedzy nami mam tutaj na mysli fabio xmen xena i tak dalej wiec wy sie nie dzicie ze sie nie udzielamy w danych dzialach a jak ktos ocos poprosi zobaczycie jacy wy jestescie dla nas my bedziemy dla was
[_^AjAk^_]
a i mialem jeszcze taki dzial Ring
a teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja

[_^AjAk^_]YoYo ajak
a tutaj są kaczki http://www.insomnia.pl/temat87594/ moja oficjalna strona http://www.kesiu.existonline.com
...
Napisał(a)
Jaki zawodnik?
Kesio startował raz, uplasował sie na ostatniej pozycji, jego występ uznano za pomyłkę
Jeśli moja wypowiedz Ci pomogła, prosze zagłosuj na Naszego nowego moderatora Zwierza
Kesio startował raz, uplasował sie na ostatniej pozycji, jego występ uznano za pomyłkę
Jeśli moja wypowiedz Ci pomogła, prosze zagłosuj na Naszego nowego moderatora Zwierza
Poprzedni temat
Wybory moderatorów działu SUPLEMENTACJA
Następny temat
Muzyka przy wejściu do działu Moderatorzy-Ankieta
Polecane artykuły