Szacuny
12
Napisanych postów
409
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3469
Witam!!!
Potrzebuje kupić kolce do średnich dystansów(MD). Chciałbym, żeby były naprawde porządne. Nie znam się na tym zbytnio. Cena nie gra większej roli, o ile się nie myle cena kolców nie przekracza 500zł. Przynajmniej nigdy nie słyszałem o droższych. Jeśli wiecie napiszcie w czym biegają zawodowcy.
P.S. Te kolce będą używane tylko podaczas zawodów. Nie muszą być jakoś wyjątkowo wytrzymałe, tylko muszą mi starczyć żeby je założyć na jakieś 7-8 razy w roku na kilkadziesiąt minut.
Pozdro ;]
Nobody likes you...
Everyone left you...
They're all out without you...
Having fun...
Szacuny
12
Napisanych postów
409
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3469
45, mógłbyś podać, model ewentualnie strone na której mógłbym pooglądać sobie kolce. Ale wiem że w sklepie nike'a nie ma na pewno żadnych kolców, tylko zwykłe buty ;]
1
Nobody likes you...
Everyone left you...
Having fun...
Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś zobaczył te kolce, widziałem je już jakiś czas temu i sporo o nich czytałem ale wtedy były jeszcze niedostępne. Nie wiem czy to ważne, ale to jedne z najlżejszych kolców na świecie jak nie najlżejsze - waża 93 gramy!!
Nobody likes you...
Everyone left you...
Having fun...
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
196
wejdz sobie na www.sklepbiegacza.pl swietnie Ci poradza maja swoja siedzibe w gliwicach i katowicach prowadza sklep byli biegacze i maja naprawde duza wiedze. Sprowadzaja takze na zyczenie ze stanow kolce